De leukste vakantie foto's

Ookal zitten de meesten van jullie alweer een tijdje achter de schoolbanken, die heerlijke zomervakantie ben je vast nog lang niet vergeten. Zo wel? Dan is het misschien tijd om al die mooie foto's van de zomervakantie eens te laten afdrukken en op een mooie manier te verwerken zodat je ze altijd terug kunt kijken.


Misschien vind je het ouderwets, je foto's laten afdrukken. Maar het heeft zoveel voordelen en het is ook helemaal niet duur. Zo kun je je foto's goedkoop laten afdrukken bij bijvoorbeeld de Kruidvat of de Hema en heb je je foto's al vaak binnen een paar dagen in huis.

Als je je foto's dan in huis hebt kun je er natuurlijk voor kiezen om de foto's op verschillende manieren te verwerken. Misschien vind je het leuk om een aantal van je vakantie foto's in je agenda te plakken. Zo kun je er elke dag op school even naar kijken en terug denken aan misschien die leuke jongen op vakantie. Maar er zijn ook nog zat andere leuke ideeën.


Zo kun je bijvoorbeeld goedkoop een fotoboek kopen en daar de foto's in plakken met misschien je vliegtickets erbij of bonnetjes van de vakantie en vergeet niet om er leuke teksten bij te schrijven. Dit maakt het altijd weer wat persoonlijker en wat is er nou leuker dan later deze fotoboeken terug te kijken en hard te kunnen lachen om alle leuke teksten die je er zelf hebt bijgeschreven.


Maar ook kan een foto collage maken erg leuk zijn. Je kunt er dan voor kiezen om dit op de computer te doen en deze foto groot af te drukken of van te voren allemaal foto's af te laten drukken en deze dan later in een collage plakken.

Tip: een fotoboek of fotocollage is ook altijd erg leuk om weg te geven. Wat dacht je van een fotoboek met allemaal foto's van jou en je beste vriendin?

Heb jij wel eens een fotoboek gemaakt?

16 opmerkingen:

 1. Ik vind het super leuk om foto's terug te kijken in de vorm van een boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk idee! En tegelijk een tip voor een leuk verassingskado voor mijn vriendin:P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, wij hebben dit jaar een fotoboek gemaakt van de vakantie. Dat hebben we trouwens ook in 2010 gedaan. Het is wel leuk om later nog in terug te kijken! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik wil nog steeds een keer een fotoboek maken, maar het komt er telkens niet van haha. Misschien in de herfstvakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. collages zijn leuk en ik moet nog steeds een fotoboek laten maken haha xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb wel al eens een fotoboek gemaakt maar dan via de computer. Heel leuk om te doen maar kost wel veel tijd! (net als een papieren fotoboek!)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het ziet er zoveel leuker uit dan alles digitaal bewaren, geweldig! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke ideeën! :) Moet ook maar eens wat foto's uitzoeken om af te drukken.. haha.

  Ik kom trouwens even melden dat ik je genomineerd heb voor de Liebster Award! Meer erover kun je lezen op mn blog. ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Er staan echt hele toffe ideeen tussen. ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hay ,very nice blog ;)
  Follow back, if you like ;) andy

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lieve bezoeker van Juicey. Dit is absoluut geen spam. Ik wil je graag via deze weg op de hoogte brengen dat Juicey niet meer bestaat. Misschien heb je dit zelf de afgelopen dagen al ontdekt. Juicey is tot mijn grote spijt door mijn host verwijderd. Maar niet getreurd. Ik heb inmiddels mijn eigen domein en het vervolg van Juicey lees je nu op TrendHunter.nl. Ik hoop je daar snel weer te zien, want ik vond je reacties altijd leuk om te lezen. Liefs,Tess

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk idee! Ik wil terug naar de zomer...

  Keep on bloggin'

  Isabella

  BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects