Catrice blue cara ciao

Een paar dagen terug heb ik een nagellak van Catrice gebruikt, en meteen voor jullie getest. Deze keer is het andere potje aan de beurt, de kleur: 400 Bleu Cara Ciao. Ik heb dit kleurtje eigenlijk niet gekocht omdat ik hem mooi vond maar een vriendin zei dat ik hem moest kopen omdat zei ook zoveel make-up ging kopen en ik had maar een klein beetje. Dus in een gekke bui heb ik deze kleur gekocht.

De kleur?
Als ik het potje bekijk vind ik de kleur er niet echt geweldig uitzien, maar dat komt misschien wel omdat ik niet zo van de kleur blauw houd. Toen ik het lakje op mijn nagels deed smeerde het meteen goed uit, ik hoefde dit lakje ook maar 1 keer over mijn nagels heen te doen want het dekte meteen perfect. Dat is natuurlijk wel een pluspunt van z'n kleur nagellak.

Wat kost het?
Dit lakje kost €2,49.


Mijn mening?
Ik had dit lakje nooit zelf gekocht en vind de kleur niet super mooi, ik houd meer van wat lichtere blauwe kleuren. Ik zal dit lakje denk ik dus ook niet zo vaak gaan dragen. Wel is dit een leuk kleurtje om te gebruiken met crack nagellak dus dat ga ik zeker eens proberen. Misschien dat ik de kleur dan leuker ga vinden!

Wat vinden jullie van deze kleur?

6 opmerkingen:

 1. Ik heb dit lakje ook, vind het wel een mooi kleurtje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kleurtje ! Ik zou het zelf ook niet zo vaak dragen omdat ik ook niet zo van de fellere kleuren ben, maar jou staat ie wel heel leuk !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het wel een mooi vrolijk kleurtje!
  nu met het colourblocking is het wel heel mooi!
  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects