About

Hoi hoi, ik ben Gabriëlla en ben 18 jaartjes jong. Ik houd erg veel van fashion en beauty en vind het leuk om daar over te schrijven. Ook vind ik het erg leuk om blogs van andere meiden te lezen en zo op de hoogte te blijven van alle laatste trends en nog veel meer. Maar ik vind het ook leuk om zelf dingen op te zoeken op internet. Dat is natuurlijk ook de reden waarom ik een blog ben begonnen. Deze blog gaat dan ook over fashion. Maar omdat ik het niet leuk vind om alleen over fashion te schrijven maar ook over beauty, zul je hier ook beauty artikelen lezen. Reviews en nog veel meer.

Voordat ik op blogspot kwam heb ik eerst een eigen website gehad op webklik 'Girlsplanet'. Ik plaatste daar zovaak als ik kon artikelen over fashion, beauty, lifestyle en nog veel meer, maar vond het jammer dat mensen nooit eens een reactie achter konden laten. Ik  kwam er dus nooit achter kwam wat mensen van mijn artikelen vonden. Daarom besloot ik naar 1 jaar verder te gaan op blogspot. Maar dan wel onder een andere naam, eigenlijk deed ik dat om 2 redenen. Ik vond het niet z'n mooie naam en de naam was al bezet. Ik heb toen lang nagedacht hoe ik mijn blog dan zou gaan noemen. En naar lang nadenken kwam ik op de naam 'Girls make Fashion' uit. Deze naam vond ik leuk omdat het over fashion gaat en beauty is eigenlijk ook wel een beetje fashion want hier zetten meiden ook een trend mee.

© Girls make Fashion 2011-2012

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects