Hoeveel geld geef jij elke maand uit?

Ik vind het erg leuk om elke week weer al jullie antwoorden te lezen op mijn vraag, dus ik ga zeker weten elke week proberen om een vraag aan jullie te stellen. Vinden jullie het ook leuk om elke week mijn mening te horen over iets en zelf de vraag te beantwoorden?


Hoeveel geld geef jij elke maand uit aan kleren?

Voor de meeste van jullie is dit denk ik niet z'n moeilijke vraag of misschien ook wel. Om aan mij en de rest van de lezers te vertellen hoeveel geld jullie nou eigenlijk per maand uit geven aan kleren?

Ik kan wel vertellen dat ik erg gek ben op shoppen. Ik vind het leuk om te doen en ook leuk om elke keer weer met leuke aankopen thuis te komen. Ik heb er eigenlijk nog nooit over nagedacht hoeveel geld ik nou eigenlijk elke maand weer uitgeef. Maar omdat ik deze vraag aan jullie stel ga ik het dus ook even uitrekenen...  Ik denk zelf dat ik elke maand wel rond de 60-70 euro aan kleding uitgeef (als het soms niet meer is). Gelukkig heb ik zelf kleedgeld en kan ik alles wat ik elke maand dus over hou gewoon door sparen zodat ik soms nog wat meer kan uitgeven, en ik werk er ook nog bij dus ben niet zo snel arm (gelukkig). 

16 opmerkingen:

 1. Dat hangt er van af of ik die maand ergens echt ga winkelen of gewoon maar sommige kleine spulletjes meeneem ;)

  ♥ Ruth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat hangt er inderdaat vanaf. Het ligt vooral aan het weer. Daar ben ik erg kieskeurig in. Het moet niet te koud zijn en heel hard waaien, geen regen, en ook weer niet te warm. Laten we het erop houden dat ik ongeveer 40/50 euro per maand uitgeef aan kleren/beauty en andere dingen (cadeautjes, kamerspullen)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke blog heb je! Bedankt voor je comment op mijn blog.

  Per maand geef ik niet echt iets uit aan kleding. Ik bestel eens in zoveel tijd een wat nieuwe kleren of met het shoppen met vriendinnen.
  Bedragen kunnen verchillen van € 25,- tot wel € 120,-.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik geef veel te veel uit..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat verschilt echt heel erg want de ene maand koop ik veel kleding en de andere maand weer heel weinig.

  Ik het je trouwens getagd! :
  http://justagirlthing.wordpress.com/2011/07/23/tag-sunshine-award/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Uhmm.. best wel een lastige vraag eigenlijk! Ik koop net als de meeste ook wel ene maand meer en andere maand weer heel weinig. Ik ben meer van de ' make-up ' kopen.

  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lastige vraag eigenlijk ! Want ik heb niet elke maand evenveel tijd om te winkelen... Deze maand heb ik geloof ik wel al 200€ uitgegeven aan kleding en accessoires... Maar dat heeft voornamelijk te maken omdat het solden zijn hoor en omdat ik door examens en school de voorbije maanden haast niet had gewinkeld, haha :p !

  P.S. Ik heb een vintage giveaway op mijn blog ! Misschien vind je het leuk om mee te doen :) ?

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Waarschijnlijk behoorlijk veel.
  Maar het hangt er inderdaad wel af of ik tijd heb om te winkelen.
  En ik woon ook niet echt dicht bij een stad, dus snel ga ik er ook niet heen.
  Leuke post.
  Xx Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat scheelt toch wel.. Eigenlijk geef ik per maand niet heel veel uit aan kleding, ik koop meer make-up en dergelijke.
  Een keer in de zoveel tijd ga ik eens echt goed kleding shoppen en dan geef ik in een keer veel geld uit aan kleding.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat verschilt! Maar meestal zit ik rond de 50/60 euro. Leuke post!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik geef echt heel weinig geld uit aan kleding. Komt omdat ik erg handig ben met het naaimachine. Vaak maak ik mijn eigen kleding of ik koop iets bij de kringloop wat ik vervolgens alter. Denk dat ik misschien zo'n 15 tot 20 euro in de maand besteed met af en toe een uitschieter naar 50 euro als de H&M iets heeft wat ik echt heel graag wil.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. superleuke blog! <3
  ik heb 50 euro kleedgeld per maand.

  follow back?
  www.ilikefashionsiskaderoos.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik weet het echt niet. Want soms ga ik shoppen in een maand, maar sommige maanden shop ik helemaal niets. Maar dan, als ik eens ga shoppen, geef ik gemiddeld zo'n 20 euro uit, dus dat is ongeveer mijn gemiddelde per maand denk ik.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb echt geen idee. Het hangt er vanaf denk ik. Als ik iets leuks zie, koop ik het meestal dus ik moet maar niet in webshops gaan kijken haha! Yours Truly, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Meestal geef ik rond de €50 per maand uit. :)

  BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects