ELF lipgloss

Weten jullie nog dat ik jullie een paar weken terug in een review vertelde over mijn ELF producten? Over alle nagellakproducten.. Deze keer ga ik jullie mijn mening vertellen over de lipgloss die ik toen had ontvangen. Ik was erg benieuwd naar de producten omdat het toch eigenlijk 2 verschillende producten zijn omdat ze beide een andere borsteltje hebben.


De linker lipgloss die je op het plaatje ziet is '2121 Strawberry' en de rechter '9018 Vixen'. Eigenlijk vind ik dat ze wel iets origineler mochten wezen met de namen bedenken voor deze producten. Ik ben begonnen met de '2121 Strawberry' lipgloss. Toen ik het pakje openmaakte en de dop er vanaf haalde zag ik dit..


Een mooi zacht borsteltje. Voor ik de lipgloss kon gaan gebruiken moest ik een paar keer aan de achterkant draaien. 

'Directions: Twist 10-12 times before first application.'

Ik heb zelf niet geteld hoevaak ik eraan heb gedraaid maar ik weet wel dat het ongeveer rond de 12 keer was. Dit hebben ze dus goed ingeschat. De lipgloss kwam er erg leuk uit en hier heb ik dan ook even een foto van gemaakt voor jullie!


Zoals jullie zien in een soort van stipjes. Als je de lipgloss aanbrengt op je lippen zul je wel nog een aantal keer moeten draaien want ik had niet genoeg aan alleen het geen wat er die eerste keer uitkwam. Ik vond de lipgloss wel erg lekker ruiken en de pigment op mijn lippen vond ik ook erg mooi. En dat maar voor 1 euro, zeker een goed product!

Daarna heb ik het andere pakje opengemaakt '9018 Vixen' een erg rare naam als je het mij vraagt. Aan deze lipgloss zat een ander borsteltje. Ook aan deze moest je een aantal keer draaien voordat de lipgloss eruit kwam.


Wat ik als eerste merkte toen ik deze lipgloss opdeed was dat hij niet erg lekker ruikte. Dat is eigenlijk ook de reden geweest waarom ik deze lipgloss er meteen heb afgehaald. En dat zal dus ook betekenen dat ik deze lipgloss denk ik niet vaak ga gebruiken.


Op deze foto zie je aan de linker kant '2121 Strawberry' en aan de rechterkant '9018 Vixen'. Beide lipgloss zijn rood maar zoals je ziet zit in de Strawberry wat glitter en in Vixen geen. Ook zag ik later dat de lipgloss best snel op is want naar deze test is de lipgloss die er in zit al wel een halve centimeter omlaag gegaan. Je zult dus niet super lang kunnen doen met deze lipgloss.

Hebben jullie ook lipgloss van ELF?

12 opmerkingen:

 1. Wat schattig, die balletjes bij de eerste lipgloss! :)
  Ik vind zulke draaisystemen wel onhandig en plakkerig, zeker bij lipgloss, dus deze ga ik zelf niet kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke lipglosses! Wel jammer dat 'Vixen' niet zo lekker ruikt, maar Strawberry ziet er wel heel erg mooi uit! Ik heb nog geen lipgloss van ELF, maar ze lijken me wel erg fijn. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mijn houd het tegen dat de verzendkosten hoog zijn ;-) en nu ook dat het snel op is hahaha..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb niets van Elf. Wel jammer dat ze niet zo goed ruiken... Die Elf nagellak vind ik wel super!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb niks van ELF, kan je deze producten ook in de winkel kopen?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik wil ze denk ik wel eens proberen :) sowieso wil wil ik wel een keer bij elf gaan bestellen
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wil wel eens iets van elf proberen! Ik vind de verzendkosten alleen zo hoog...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die foto van da eerste lipglosje met die lipgloss in stipjes op het borsteltje is echt zo leuk :D

  Liefs' ARMANI xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat grappig die belletjes :P Die eerste lijkt me echt fijn, de applicator ziet er erg gemakkelijk uit. Jammer dat die tweede zo vies ruikte.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. grappig zeg! die eerste lijkt me erg fijn!
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik kende het merk eerste niet totdat ik er vanalles van hoorde op verschillende blogs .. dus ik heb er nog helemaal niets van ;)

  ♥ Ruth

  BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects