Tag: wat heb jij liever?


Toen ik laatste in mijn mail-box keek zag ik dat ik weer door iemand was getagd! Natuurlijk vind ik dat weer super leuk en daarom ga ik ook deze tag weer met jullie delen. Toen ik deze tag zag kan ik jullie wel vertellen, deze had ik nog niet eerder op een blog gezien maar dat maakt een tag natuurlijk nog veel leuker.


 • Vermeld en bedank degene door wie je getagd bent. Dankje wel, Romy!
 • Beantwoord de vragen, en niet smokkelen, dus bijvoorbeeld bij de vraag “Geen wenkbrauwen of een duidelijk zichtbare, zwarte snor” niet antwoorden geven als “geen wenkbrauwen, want die kan je toch weer bijtekenen” ;)
 • Tag een aantal andere beautybloggers, die deze tag niet niet gedaan hebben.
 • En als je wil kun je deze tag doen in een video, ook hele leuk!
Ik ga deze tag niet in een filmpje opnemen omdat ik zelf niet zo ben van de filmpjes en ik bang ben dat het dan toch elke keer gaat mislukken...

Geen wenkbrauwen of een duidelijk zichtbare, zwarte snor?
Nou met een snor zul je mij nooit zien lopen! Bij jongens vind ik een snor al lelijk en bij vrouwen dus al helemaal. Daar zul je mij dus nooit mee zien lopen, dan heb ik liever geen wenkbrauwen meer.

Hele mooie gezonde perfecte nagels hebben maar nooit meer je nagels mogen lakken of zwakke ongezonde nagels die je wel mag lakken?

Ik lak mijn nagels niet erg vaak en als ik mijn nagels lak dan laat ik het er meestal niet lang opzitten omdat ik op het gegeven moment weer zat ben van die kleur. Dus dan heb ik liever perfecte nagels die ik dan maar niet meer mag lakken.
 


Lang haar tot je voeten of gemillimeterd haar?
millimeter... Dat is me echt wel even iets te kort en tot mijn voeten is dan misschien wel erg lang maar ik zou echt geen haar willen dat maar 1 millimeter is geef mij dan maar haar tot mijn voeten! Daar kan ik vast wel iets creatiefs mee doen.


Voor eeuwig met een smokey eye rondlopen of voor eeuwig geen oogmake-up meer gebruiken?

Smokey eye vind ik bij mezelf niet erg mooi staan. En het lukt mij eigenlijk ook nooit om een mooie smokey eye bij mezelf te maken. Dus doe mij dan maar voor eeuwig geen make-up meer. 

Heel erg rode wangen of een grauw gezicht zonder kleur?

Umh... Ik heb zelf best vaak rode wangen doordat ik het warm hem of als ik moet presenteren loop ik soms ook helemaal rood aan en ik kan wel vertellen dat ik me daar niet echt prettig bij voel. Dus ik heb liever een
grauw gezicht zonder kleur dan rode wangen of zelfs een heel rood hoofd.
 


Geen cosmetica meer gebruiken of alleen nog maar cosmetica gebruiken dat op dieren is getest?

Toevallig weet ik dat de make-up van Essence niet op dieren is getest maar van mijn andere cosmetica zou ik dat eigenlijk helemaal niet eens weten (schaam, schaam)... Maar als ik het zou weten zou ik het denk ik niet gebruiken. Als ik er bij nadenk is het wel erg zielig voor die dieren waar de cosmetica op getest wordt! Doe mij dan maar geen cosmetica meer.

Gelige tanden met een perfect recht gebit, of scheve tanden die wel mooi wit zijn?

Ik heb zelf een beugel gehad omdat mijn tanden een klein beetje scheef stonden. In die tijd merkte ik het niet eens maar als ik nu foto's terug zie zie ik echt wel verschil en vind ik dit toch echt wel veel mooier! Dus dan heb ik liever een beetje gele tanden maar staan ze wel mooi recht.


Voor 1 dag op je school/werk verschijnen met een niet draagbare look, en raar opkijken als mensen er wat van zeggen of die dag zogenaamd ziek zijn.
Nou dan ben ik toch liever ziek want ik voel me met een niet draagbare look toch wel erg snel aangekeken door mensen.

Nooit meer nagellakremover mogen gebruiken (dus gewoon wachten tot je nagellak afbladderd of het er afkrabben) of iedere dag opnieuw je nagellak er af moeten halen?
Nagellakremover is niet goed voor je als je nagels als je het elke dag gebruikt maar om mijn nagellak nou zo lang er op te moeten laten zitten totdat het er afbladderd dat zou ik dus echt helemaal niks vinden en ik vind dat je nagels er dan ook een beetje onverzorgd uitzien. Dan haal ik liever elke dag mijn nagellak er af en doe ik het er wel weer opnieuw op!

Een bodylotion gebruiken die de huid ontzettend zacht, mooi en gezond maakt maar wel ontzettend stinkt, of een bodylotion gebruiken die heel lekker ruikt (waar je wel de hele dag aan zou kunnen snuiven) maar verder niet zo veel doet voor je huid?
Ik gebruik zelf eigenlijk nooit een bodylotion omdat in alle bodylotion's bijna wel parfum zit en ik gewoon niet tegen producten kan waar parfum inzit. Ik krijg dan een rode huid en overal juik en krap alles dan kapot! Dus ik zou geen verschil zien met een bodylotion die niks doet voor je huid.

Je haar in een kinky kleur verven (denk als fel roze, groen) of grijs?
Grijs? Nee daarmee wacht ik nog wel even totdat ik wat ouder ben dan kies ik toch voor een kinky kleur maar zou ik niet voor roze of groen gaan. De kleur rood vind ik dan wat beter maar toch nog wel kinky! En tegenwoordig zie je best veel mensen met rood haar lopen en dat vind ik vaak best wel mooi lijken.


Je gezicht nooit meer scrubben of alleen nog maar je gezicht mogen scrubben met echte suiker/zout korrels?

Ik scrub mijn gezicht niet erg vaak maar met suiker en zout heb ik het eigenlijk nooit geprobeerd. Maar omdat ik het niet zo vaak doe kies ik maar voor het niet meer scrubben van mijn gezicht.

Een vreselijk hoerige lipliner om je mond, of uitgelopen panda ogen?
Ik zie er niet graag uit als een hoer dus de 1ste keus valt af en de 2e keus ook liever niet maar als ik toch 
moet kiezen...

Nooit meer cosmetica kopen bij de parfumerie (Douglas, Sephora, enz) of nooit meer bij de drogist?
Ik koop mijn make-up eigenlijk altijd bij de kruidvat maar mijn parfum koop ik meestal bij de Douglas en als ik dan moet kiezen ga ik toch voor nooit meer bij de parfumerie. Want met parfum doe ik langer dan met make-up.

De komende 1,5 jaar geen make-up meer kopen (alleen geen make-up dus, verzorging mag wel!) of je hele stash inleveren (dus ook verzorging) maar daarna direct voor 250 euro alvast wat nieuwe dingen kopen?
250 euro is wel erg veel! Maar ik denk dat ik wel 1,5 jaar vooruit kan met mijn stash zonder iets nieuws er aan toe te voegen en daarnaast zou ik mijn stash denk ik niet zo snel inleveren. 

En ik geef deze tag door aan:

10 opmerkingen:

 1. Wat een leuke antwoorden. Mooie plaatjes heb je erin verwerkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuke tag! Vind je het erg als ik hem ook ga doen? Hij is echt super leuk!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje dat is nog best een moeilijke Tag, lastige vragen...Maar heel knap beantwoord!

  Lijkt me leuk om elkaar te volgen hoor ^-^,
  ik volg jou nu, volg jij dan weer terug ;)?

  Xoxo, leoniae

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt echt leuke antwoorden gegeven!
  Hihi, ik vond deze tag eigenlijk best wel lastig.

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Trouwens (was ik vergeten ;)):

  p.s: Ik had op mijn blog een post over de webwinkel Konichito, ik heb hier een kortingscode aan toegevoegt (op deze post had je gereageert ;))!
  Xoxo, leoniae

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie antwoorden!
  ik volg je nu, volg je me terug?
  xoxo"Sanne.
  www.diarywithoutaname.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. lol! dit zijn echt grappige vragen. leuk om te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects