This or that?

This or that? Eigenlijk was dit een tag maar ik wil hem toch even wat anders plaatsen. Namelijk gewoon in een vorm van een artikel. Ik zet 2 stellingen tegenover elkaar en kies dan uit een van de twee en vertel er dan ook nog iets over, zo komen jullie ook nog wat meer over mij te weten. In dit artikel ga ik het alleen maar hebben over fashion, maar er zal ook nog een artikel online komen waarbij er alleen maar beauty vragen aan bod komen.


Spijkerbroek of joggingbroek? Spijkerbroek! Ook al zit een joggingbroek ook erg lekker, ik zie me zelf nog daar nog niet in naar school gaan. En een spijkerbroek ziet er natuurlijk altijd leuk uit, met een paar hakken, laarzen of gewoon met een leuk shirt. Een spijkerbroek kan altijd.

Teenslippers of sandalen? Dan ga ik toch voor sandaaltjes, vooral deze zomer waren die weer helemaal in en ik vond ze echt geweldig. De meeste sandalen van deze zomer leken wel een beetje op teenslippers omdat er vaak toch een stukje tussen je tenen zat.

Sjaal of hoed? Ik heb helemaal geen eens een hoed dus dan ga ik automatisch voor de sjaal. Een sjaal vind ik eigenlijk altijd wel leuk. Of je het nou gewoon  bij een basic shirtje aan hebt, bij een blazer of gewoon in de winter voor de warmte. En als ik eerlijk ben heb ik ook wel erg veel sjaals, lekker warm!

Hakken of sneakers? Eerder zou ik hebben gezegt sneakers, maar nu ga ik voor hakken! Hakken zijn lekker vrouwlijk en ze zitten ook lekker hoor als je er eenmaal aan gewent bent. Hakken dus.

Vest of blazer? Blazer, met een basic shirtje of een shirtje met gewoon een print.

Ketting of armband? Dit vind ik wel een moeilijke keuze. Ik vind een ketting erg leuk vooral een lange ketting die je dan leuk kan combineren met een leuk shirtje of een leuke blazer maar een armband vind ik ook leuk! Eigenlijk vind ik alles wat met sieraden te maken heeft leuk. Dus ik kan hierbij niet kiezen. Wat zouden jullie kiezen als jullie hieruit moesten kiezen?

Jurkje of rokje? Van beide heb ik er niet veel. Al draag ik in de zomer toch liever een jurkje dan een rokje. Dus dan ga ik toch voor een jurkje.

10 opmerkingen:

 1. Leuk artikel! Ben benieuwd naar je beauty tag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben het met je eens! Heel leuk! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk artikel!

  Liefs,xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn om wat meer te weten te komen over jou, leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke post! Erg leuk om wat meer over je te weten te komen, over de keuzes die jij zou maken (:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke post! Ik zou voor een ketting gaan, omdat ik meer kettingen draag dan armbanden (:

  BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects