Doei 2011, hallo 2012!

Vandaag is het alweer de laaste dag van 2011. Wat gaat dat snel zeg... Ik kan me nog zo goed herrineren wat ik vorig jaar allemaal op oudjaarsdag heb gedaan en iedereen een gelukkig 2011 wensde. En nu is het alweer gelukkig 2012.


Ongeveer een half jaar geleden (mei) ben ik begonnen met Girls make Fashion en in een half jaar tijd is er al zoveel gebeurd. Op mijn oude website had ik amper bezoekers en nu heb ik er elke dag wel meer dan 100.

De ene dag wat minder de andere dag wat meer maar dat komt ook doordat ik niet elke dag tijd heb om artikels online te zetten... Dat is ook iets wat ik erg jammer vind en daarom wil ik in dit nieuwe jaar een goed voornemen doen om (te proberen) elke dag een artikel online te zetten. Soms zal dat wel moeilijk zijn omdat ik het erg druk heb met school en stage maar toch wil ik het proberen.

Maar niet alleen, het lijkt mij namelijk leuk om eens in de zoveel tijd een gastblogger te hebben. Gewoon  één of misschien wel twee meiden die het leuk vinden om te schrijven en wel zin hebben om gastblogger te zijn op Girls make Fashion. De artikelen mogen natuurlijk overal over gaan. Lijkt het jouw leuk om gastblogger te zijn van Girls make Fashion? Stuur dan even een mailtje waarin je je voorstelt en mij vertelt waarom jij de nieuwe gastblogger moet zijn van Girls make Fashion.

Ook heb ik deze maand voor het eerst een shoplog geplaats en daar kwamen zulke leuke reacties op dat ik dit nieuwe jaar zeker weten vaker shoplogs online ga zetten. Maar ook winacties, ik merk dat jullie dat erg leuk vinden en er elke keer weer meer mensen mee gaan doen aan winacties. Dus zeker een reden om vaker een winactie voor jullie te organiseren in 2012.

Ook ben ik echt een perfectionist. Als ik terug kijk naar mijn artikelen heb ik er altijd wel wat op aan te merken. Dat is ook de reden dat ik deze week erg veel artikelen heb verwijderd waar ik gewoon niet tevreden mee was. Daardoor zijn er een aantal artikelen verwijderd deze week.

Maar daar komen natuurlijk wel artikelen voor terug, wat dachten jullie van artikelen over mijn stash? Mijn armbanden, kettingen en nog veel meer dingen die ik allemaal graag aan jullie wil laten zien. Als jullie het leuk vinden tenminste. Eigenlijk zoveel dingen die ik graag wil in het nieuwe jaar.


En natuurlijk hoop ik gewoon op een gelukkig nieuwjaar voor iedereen met veel lol en veel plezier! En met vandaag natuurlijk lekker veel oliebollen en vuurwerk.

10 opmerkingen:

 1. Je mag trots zijn op je blog :).

  Happy New Year!!

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ mariete
  ben ook wel trots hoor. Maar misschien iets te perfectionistisch.. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. veel plezier in 2012!
  En het lijkt me leuk om je stash te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. veel plezier vanavond en een gelukkig nieuwjaar! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. nog een gelukkig nieuwjaar! ik hoop dat je nog lang door blijft gaan met je blog! <3

  BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects