We love high heels

Hoge hakken, iets wat toch elke vrouw wel mooi vind en waar iedereen zich net iets sexy-er bij voelt dan bij gewoon een paar ballerina's of laarzen. En eigenlijk ook heel erg logisch! Want als je op hakken loopt, loop je toch vaak net iets anders dan op gewoon een paar schoenen. Al vinden sommige vrouwen het nog best lastig om op haken te lopen, als je op wat kleinere hakken begint leer je het vanzelf en kun je vanzelf ook de allerleukste hoge hakken aan. Wat dachten jullie van deze?
1. Zara €79,95
2. We like fashion €148,95
3. Nelly €74,95
4. Zara €39,95
5. H&M €29,95
6. Nelly €59,95
7. We like fashion €79,95
8. Sacha €44,95
9. Sacha €34,95
10. H&M €39,95

Als je het mij vraagt allemaal erg leuke hakken. Maar toch heb ik ook een paar favorieten er tussen zitten. Nummer 2 bijvoorbeeld, ik hou van roze en deze kun je gewoon overal bij dragen. Iets wat jullie alleen niet kunnen zien is dat deze hak een rits aan de achterkant heeft zitten en dat maakt ze natuurlijk net weer wat aparter. Maar ook nummer 3 vind ik zelf erg mooi, vooral het detail aan de achterkant.

En wat dachten jullie van nummer 7? Twee kleuren dus helemaal leuk voor deze zomer en voor een color blocking style. Maar ook nummer 10 vind ik zelf helemaal te gek, omdat de schoen toch nog wat dicht is heeft het toch net een wat ander effect dan bij de andere hakken en het voordeel bij zwart: je kunt het overal bij dragen.

Wat zijn jullie favorieten?

PS. Sorry voor de slechte kwaliteit van de collage. Maar op de een of andere manier word hij niet duidelijker, iemand misschien ideeën voor een beter programma om een collage mee te maken?

15 opmerkingen:

 1. nummer 6 is helemaal mijn ding. ik mag alleen nog geen hakken want ik ben in de groei... :(


  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie heels, ikzelf loop wel op hakken, maar niet te hoog haha! Ik vind dat je er wel mooi op moet lopen anders ziet het er niet uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah, nummer zes mag hier wel heen komen! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie hakken zitten er tussen! Maar nummer 6 en 8 zijn toch wel mijn favoriet haha. Helaas kan ik niet op hele hoge lopen, omdat ik best wel zwakke enkels heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leeuk ik vind vooral nummer 4 erg mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die stipjes zijn gaaf!
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nummer 3 zijn mijn favorietjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nummer 8 is mijn is mijn favoriet! XOXO

  BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects