New york color minute

Vandaag ga ik de 2e nagellak van NYC testen voor jullie. Dit is een lichtere nagellak dan de andere NYC nagellak die ik vorige week voor jullie heb getest. Dit is een wat lichtere kleur dan de andere, maar toch een mooi zomers kleurtje, als je roze een mooi kleurtje vind tenminste. Ook is het geen dure nagellak want deze nagellak kun je al voor €2,29 kopen bij de kruitvat en alle andere winkels waar ze NYC verkopen.

De kleur?
Ik vind het een erg mooie kleur, de kleur is erg licht maar ziet er toch mooi uit op je nagels, echt een roze kleur. Ik heb zelf de nagellak erg dun aangebracht (1 laagje), waardoor hij een beetje doorschijnend eruit zag. Maar dat vind ik zelf wel mooi. Als je wilt dat de nagellak wat meer dekt zul je ongeveer 2a3 keer de nagellak op moeten doen zodat die wat beter dekt. Vind jij dit een mooie kleur en wil je deze ook kopen? Koop dan de kleur Uptown 242.

Het potje?
Het is een hoog potje wat makkelijk vast te houden is tijdens het lakken. Ook het dopje is erg mooi en makkelijk vast te houden. Precies groot genoeg eigenlijk. Het kwastje wat eraan zit is erg handig. Hij wordt mooi breed als je ermee gaat smeren. Hierdoor hoef je dus niet zovaak over je nagels heen te gaan.

Wat kost het?
Dit lakje kost maar €2,29, echt een koopje dus.


Mijn mening?
Ik vind het een mooi lakje die ik zeker weten vaker ga dragen. Wel vind ik het jammer dat de nagellak niet zo heel goed pakt als je er wat weinig op doet. Ik had de nagellak nog maar 1 uurtje op en stoote toen tegen iets aan en er was meteen al een stukje van de nagellak weg, dat vond ik dus wel erg jammer. Verder bleef de nagellak goed zitten en zag de kleur er erg mooi en vrolijk uit.

2 opmerkingen:

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects