Kleding ruil party

Meidenavonden zijn leuk en gezellig. Maar er zijn zoveel dingen die je kunt doen op een meidenavond, je kunt een film gaan kijken, maskers opdoen en je nagels lakken of elkaar helemaal opmaken en dan leuke foto's met elkaar maken. Maar je kunt ook een ruilparty houden met oude kleren, dit houdt in dat iedereen thuis eens grondig zijn kast kan gaan opruimen en de oude kleren in een vuilnis zak kan gooien.


Als iedereen een aantal leuke kleding stukken mee heeft genomen, die je niet meer past of wat je gewoon niet meer leuk vind kan het feestje beginnen. Gooi alle kleding van iedereen op een hoop en ga er met elkaar om heen zitten. Want van al deze oude kleding kun je vaak nog wel een aantal leuke setjes kleding maken wat jij misschien niet meer leuk vind. En zo kan je een van je andere vriendinnen er weer blij mee maken. Natuurlijk kan iedereen even alle kleding bekijken en als je iets leuk vind kun je het mee naar huis nemen. Daarna kun je alle kleding die blijft liggen nog eens met zijn allen bekijken en met elkaar kun je van die oude kleding vast nog wel wat leuks maken, misschien door er iets aan te veranderen of door het met iets anders te combineren waardoor iemand het shirtje of misschien die broek toch wel weer leuk gaat vinden.

Het doel van deze avond is dus eigenlijk je oude kleding weer een nieuwe start geven. Want iets wat jij misschien helemaal niet meer leuk vind kan iemand anders nog heel erg leuk vinden.

Wat ben je nodig voor een kleding ruilparty?
 • Oude kleren
 • Drinken
 • Chips
 • Gezelligheid

Aan het einde van de avond gaat iedereen dus weer naar huis met een zak vol oude kleding, maar deze oude kleding zal vast niet achter in jullie kast komen te liggen. Want deze kleding vond je vast leuk, anders wou je het vast niet mee naar huis.

8 opmerkingen:

 1. Superleuk artikel :D! Ik heb het nog nooit gedaan met m'n vriendinnen, maar het lijkt me wel heel leuk dus ik wil het zeker een keer doen !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel!
  Lijkt mij ook wel is leuk om te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. supperleuk om te doen, inderdaad, ik zou het ook wel eens willen doen ^-^ maar ik heb juist mijn kledingkast opgeruimd, dus het zal voor wat later zijn. Maar girldays, girlsnights zijn echt altijd super leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dankjewel voor de felicitatie! (:
  Dit lijkt me echt leuk om een keertje te doen.

  BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects