Essence irreplaceable

Ik heb deze week weer lekker geshopt bij de Kruidvat, ik heb mijn stash dus weer lekker uitgebreid met een aantal lakjes. Jullie kunnen dus nog wat nagellak berichten verwachten op Girls make Fashion. Ik begin nu met een lakje van Essence, de naam van dit lakje is 'irreplaceable' een leuke naam dus.

De kleur?
Ik vind dit een leuk kleurtje, een mengeling tussen goud zilver en bruin met glitters. Ik kocht dit lakje omdat ik nog niet veel glitter lakjes heb en ik dat dus wel eens kon gebruiken. Toen ik de kleur opdeed was ik in het begin niet erg overtuigd van de kleur, maar later begon ik de kleur toch leuker te vinden. Dit lakje dus je wel 2 keer moeten gebruiken voor dat het echt goed dekt. En als je een minder dekkend effect wil kun je het gewoon 1 keer gebruiken. Ik heb dit kleurtje niet gebruikt in combinatie met een andere kleur maar ik denk dat dat best zou kunnen met dit kleurtje, dat ga ik dus zeker nog eens proberen.


Het potje?
Dit is gewoon het standaard potje van Essence colour&go. Ik heb wel een groot pluspunt voor deze potjes: de kleur van de inhoud wordt ook aangegeven op het dokje van de nagellak. Erg handig voor als je snel dat ene kleurtje zoekt tussen al je andere lakjes dus.

Wat kost het?
Net zoals alle andere lakjes €1,29 en Essence is alleen te verkrijgen bij de Kruidvat.

Mijn mening?
Een leuk en mooi lakje, het lakt je nagels goed en het is leuk voor een feestje of om gewoon eens op te doen. Ook is dit een lekker goedkoop lakje voor als je even niet zoveel geld over hebt voor nagellak.

5 opmerkingen:

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects