Catrice miss piggy reloaded

Ik zag op andere blogs vaak reviews staan over de nagellak van Catrice, hoog tijd dus dat ik ook eens een nagellak van Catrice ga testen. Ik heb meteen 2 kleuren gekocht: 480 Miss Piggy Reloaded en 400 Blue Cara Ciao. Maar vandaag ga ik de Miss Piggy voor jullie testen. Ik heb deze nagellak bij de Kruidvat gekocht voor maar €2,49.

De kleur?
Zoals ik jullie al vertelde is dit de kleur '480 Miss Piggy Reloaded', een erg mooi kleurtje vind ik zelf. De kleur is licht roze en als je begint met je nagels lakken zie je er ook goed dat er een aantal glitters doorheen zitten. Als je deze nagellak mooi dekkend op je nagels wilt aanbrengen zul je hem toch wel 2 keer op moeten doen, want naar 1 keer lakken dekte de lak bij mij nog niet zo mooi. Op de foto heb ik dus 2 laagjes nagellak op, wil je een nog dekkender effect met deze kleur. Dan zul je er dus nog een of meerdere laagjes overheen moeten doen.


Het potje?
Dit potje is erg fijn om vast te houden. Toen ik het potje open wou maken had ik eerst alleen maar de dop in mijn handen, dat heb ik normaal nooit bij nagellak dus dat vond ik wel erg raar. Een pluspunt aan deze nagellak vind ik wel het kwastje, het brengt de nagellak erg mooi aan! Ook vind ik de tekst er leuk op het potje staan, het valt op maar is niet te druk.

Wat kost het?
Deze nagellak is verkrijgbaar voor €2,49.

Mijn mening?
Een erg mooi kleurtje nagellak voor als je een keer een niet te opvallende kleur op je nagels wilt hebben. Ook de glittertjes erdoorheen vind ik erg mooi. De nagellak bleef ook goed zitten en toen ik hem eraf haalde ging het er erg makkelijk af. Ik ben benieuwd naar de andere kleur die ik heb gekocht en ga zeker weten vaker nagellakjes van Catrice kopen.

5 opmerkingen:

  1. Dit kleurtje heb ik ook, vind het toch wel jammer dat deze wat slechter dekt. Ik heb 3 laagjes van dit lakje nodig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waauwi wat een leuk blog. & wat en leuke, mooi lakje. x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik heb hem ook, maar ik vind hem echt niet fijn. hij lakt zo slecht, en is heel dik maar tegelijkertijd ook heel waterig. Heel jammer.

    BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects