Essence colour&go en special effect

Deze keer ga ik 2 lakjes van Essence tegelijk testen: 'Essence nail art special effect topper' en 'Essence colour&go'. Ik ga hier een style mee creëren die ik op de styling kaarten van Essence zag staan omdat ik de style er zo leuk uit vond zien. Ik heb hier wel een andere onderlaag voor gebruikt dan op de styling kaart stond maar ik heb wel dezelfde topcoat gebruikt.

Ik begin met mijn mening over de 'Essence colour&go'.

De kleur van colour&go?
Dit is een paars lakje. Ik ben met dit lakje maar 1 keer over mijn nagels heen gegaan. Hierdoor heeft de nagellak bij mij een wat minder dekkend effect, maar dat effect wou ik zelf graag. Wil jij een meer dekkend effect? Dan zul je toch wel 2a3 keer je nagels moeten lakken. Ik vind dit een erg leuk kleurtje en vooral met de topcoat vind ik hem erg leuk. Een kleur die ik zeker weten vaker ga dragen!

Het potje?
Dit lakje zit in het standaard potje van Essence.

Wat kost het?
Dit lakje is lekker goedkoop: €1,29.

Naar het paarse lakje van Essence heb ik de special effect topper erover gedaan. Maar dit heb ik niet over mijn hele nagel gedaan, alleen bij de punten van mijn nagels. Hierdoor krijg je een soort french manicure look maar dan in andere kleuren.

Mijn mening over de 'Essence special effect topper'.

Hoe ziet het lakje eruit?
In de lak zitten allemaal paarse en roze stukjes, verder is de nagellak doorzichtig.

Het potje?
Ik vind dit een mooi potje, wat er ook erg mooi uitziet door de glitters. Het kwastje kun je ook goed vasthouden door de grote dop.

Wat kost het?
Dit lakje kost €1,79. Alle lakjes van Essence zijn te verkrijgen bij de Kruidvat.


Zorg wel dat je genoeg glitters aan je kwastje hebt zitten zodat de glitters goed zichtbaar zijn. Als je klaar bent met lakken kun je er nog even een topcoat over doen zodat de nagellak beter blijft zitten en er nog wat mooier uit gaat zien. Deze lakjes kosten samen: €3,08.

Wat vinden jullie van deze style?

3 opmerkingen:

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects