Wallen onder je ogen

Veel mensen hebben er last van en niemand vind het leuk: wallen. Vaak krijgen mensen het naar een lange nacht feesten en weinig slaap. Veel mensen smeren 's morgens maar wat meer camouflage op zodat ze hopen dat je ze minder ziet maar vaak helpt dit helemaal niks. Natuurlijk zijn er genoeg dingen die je tegen wallen kan doen maar niet bij iedereen werkt elke truc even goed.


Mensen denken vaak dat wallen komen doordat ze te weinig hebben geslapen. Natuurlijk is dit ook waar, maar wallen kunnen ook op een andere manier komen. Als mensen make-up op hun gezicht laten zitten voor ze gaan slapen, kan dit gaan irriteren. De restjes kunnen in je ogen terecht komen als je gaat slapen en zo zetten je wallen dus nog meer op.

Trucs om wallen kwijt te raken:

  • IJsklontjes: leg 's morgens even wat ijsklontjes op je wallen en je wallen zullen wat verminderen. Ook een koud doekje kan helpen.
  • Komkommer: ook zeggen mensen vaak dat wallen wegtrekken als je er komkommer oplegt. Ik heb dit zelf wel eens geprobeerd maar zag geen verschil toen ik de komkommers er weer afhaalde.
  • Massage: of dit helpt weet ik niet maar ik heb het ooit eens gelezen: masseer rustig met je vingertoppen de onderkant van de wallen. Ze zeggen dat de afvalstoffen dan weg gaan en zo de wallen ook weg trekken.

En als je wallen nou echt niet weg willen kun je natuurlijk altijd nog camouflage opsmeren. Gebruik wel een camouflage die net iets lichter is dan je huid en zorg dat je geen kleurverschil ziet. Ook kan het helpen als je de aandacht wat meer afleid op je ogen. Gebruik wat meer mascara en doe wat oogschaduw op, zo letten mensen meer op je ogen en vallen je wallen meestal al een stuk minder op.

5 opmerkingen:

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects