H&M summer nails

Gister heb ik een dagje in Amsterdam gewinkeld en bij de H&M zag ik deze leuke nagellak liggen voor maar €3,95. Lekker goedkoop want dat is dus en nog geen euro per lakje, maar het zijn natuurlijk ook kleine potjes want in elk potje zit maar 3,2ml. De potjes hebben geen naam, maar er staat wel een kleur op: coral, yellow, mint green en light blue.


Ik heb alle potjes voor jullie getest en ik kan zeggen dat er wat plus punten aan deze nagellak zit maar er ook wel wat min punten zijn. Een pluspunt is bijvoorbeeld dat de lakjes goed dekken maar de nagellak brengt niet zo mooi aan (wat misschien ook wel een beetje op de foto's te zien is). 


Ik begin met de kleur mint green, naar mijn mening een mooi kleurtje maar de kleur bracht niet zo mooi aan. Wat ik dus wel even een min punt vond. 


Dan nu het kleurtje 'coral', een kleurtje die ik erg mooi vind. Erg vrolijk en vooral heel erg zomers, dit kleurtje dekte meteen goed en ik heb hier dan ook maar 1 laagje van gebruikt. Wel jammer dat het lakje niet zo goed aan te brengen was en ik dus vaak opnieuw nagellak aan het kwastje moest doen.


Light blue is een kleurtje die ik erg mooi vind, er zitten wat glitters doorheen. Alleen jammer dat dit kleurtje niet zo mooi aanbrengt en je dus strepen krijgt als je het lakje aan het aanbrengen bent. Ook naar het 2e laagje kreeg ik als nog strepen en dat vind ik dus wat minder.


En het vierde kleurtje 'yellow', een kleurtje die ik erg mooi vind en lekker zomers ook. Want de kleur geel is deze zomer helemaal hot, dit kleurtje ga ik zeker weten vaker gebruiken deze zomer.

Ik vind de lakjes erg leuk maar ik vind het jammer dat de lakjes niet zo goed aanbrengen en je dus snel strepen krijgt op je nagels. Wel dekken de kleurtje goed en ga ik ze zeker weten vaker gebruiken want ik vind ze er wel allemaal leuk uitzien op mijn nagels. Vooral de coral en de yellow zijn 2 van mijn favorieten.

Kopen jullie wel eens nagellak bij de H&M?

23 opmerkingen:

 1. wel hele toffe kleurtjes! Ik heb nog geen 1 nagellak van de h&m..xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kleurtjes, jammer van de strepen.
  Ik heb zelf geen nagellak van de H&M.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super coole kleurtjes! Ik vind Coral vooral erg mooi. Jammer dat ze zo lastig dekken en dat ze streperig lakken. Ik heb nog geen nagellak van de H&M.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Coral en Yellow zijn mooi :) Wel jammer dat je er verschillende laagjes overheen moet doen voordat het pas echt goed dekt..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. super leuke kleuren! Ik koop nooit nagellak bij de h&m

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat een mooie kleurtjes! Wel jammer dat sommige niet zo goed aanbrengen en dat ze niet zo goed dekken. Maar wat een leuke zomerse kleurtjes! Vooral Coral en Yellow vind ik erg leuke kleurtjes. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh! Leuke kleurtjes van H&M. Ik moet ook eens weer wat nagelak kopen :D xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de kleurtjes echt super mooi! En inderdaad wel niet duur. Maar ik koop toch nog iets liever in het kruidvat van Essence & Catrice.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jammer dat ze niet zo mooi aanbrengen,
  de kleurtjes zijn wel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super vrolijke leuek kleurtjes! :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik wou deze ook kopen, maar heb dit uiteindelijk niet gedaan (weet niet meer waarom ;d)
  Ze zijn wel super leuk, wel spijtig dat je ze niet zo makkelijk kunt aanbrengen ;s

  Lovee, Saraah

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke kleurtjes, maar die strepen zijn wel zonde..
  Ik zie ineens overal lakjes van de H&M voorbij komen, toch maar eens een keertje kijken.. haha

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ik heb ze ook en ik vind coral het mooist (:

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke kleurtjes, misschien moet je bij de groene en blauwe kleur proberen om 3 laagjes aan te brengen. Ik denk dat ze dan wat mooier uitkomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoe veel laagjes heb je aangebracht? Want misschien kun je bij deze lakjes wat meer laagjes aanbrengen, bij sommige nagellak is dat gewoon nodig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Toffe kleurtjes! Ik ga je volgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Het zijn leuke kleurtjes, alleen jammer van die strepen!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ze zien er leuk uit en dat voor die prijs! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mooie kleuren, precies de goede voor deze zomer! Ik zou ze ook een paar keer ver elkaar heen lakken totdat het mooi dekt voor dat effect, maar dit heeft ook wel wat! [Bij coral & yellow valt het eigenlijk helemaal niet op]
  Have fun with it!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ze zijn inderdaad wel mooi van kleur, maar jammer dat het niet zo mooi aangebracht kan worden. Ik heb ook de 'summernails' van de H&M, maar die moet ik ook nog even uittesten.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. echt leuk zijn die, ik zag ze pas ook bij de H&M,
  leuke blog heb je trouwens!
  xxxx

  http://createyourownwaybykay.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects