Wat is jouw favoriete winkel?

Een poll op je site is leuk, zo kan iedereen antwoord geven op een vraag door op een knop te drukken. Maar het is natuurlijk nog leuker om gewoon antwoord te geven. Daarom ga ik vanaf vandaag elke zaterdag een fashion of beauty question aan jullie stellen en ik zou het leuk vinden als jullie allemaal zouden antwoorden op die questions. Ik begin deze week met een question over fashion en volgende week zal er een question komen over beauty. Mijn vraag aan jullie deze week is...


Wat is jouw favoriete winkel?

Ik denk dat dit voor jullie over deze vraag niet zo lang hoeven na te denken. Ik in ieder geval niet! Ik ben donderdag in Amsterdam geweest en heb daar toen bij de New Yorker geshopt. Dit was de 3e keer volgens mij dat ik bij de New Yorker was en alle drie-de keren heb ik er nog iets gekocht. Maar afgelopen keer was er sale en toen kon ik een aantal dingen niet laten liggen, ik had toen dus ook snel een hoog bedrag maar ook erg leuke kleren. Dus mijn favoriete winkel is nu de New Yorker, jammer genoeg zit deze winkel niet in elke stad en dus ook niet in Emmen. Maar dat heeft misschien ook wel weer voordelen, want zo zie je veel leuke dingen als je er maar een paar keer per jaar komt.

16 opmerkingen:

 1. Ik vind de New Yorker ook een leuke winkel :-)
  Verder zijn mijn favo winkels: H&M, Zara, Only/Vero Moda/Vila en The Sting.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In emmen zijn mijn favoriete winkels: H&M, only, vero moda, pieces/villa, wonder woman. Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zal je volgen, Kun je mij dan ook volgen?

  Mijn favo winkel is zeker H&M maar ik vind de Zara en River Island ook leuke winkels X Kristel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben dol op de primark.
  Verder kom ik graag in de h&m en de new yorker, vero moda en the sting

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben dol op heel veel winkels! P.S heb je getagd

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik denk toch wel de Zara of de Bershka! Maar River Island is ook een favoriet, alleen kan het soms een beetje prijzig zijn..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb een paar favoriete winkels, hihi. Toevallig dat New Yorker je favoriete winkel is! New Yorker hoort ook bij mijn favoriete winkels, ik ben er toevallig vandaag ook nog geweest. Maar sinds er een H&M bij mij in de buurt zit kom ik ook heel vaak bij de H&M dus dat is ook een van mijn favoriete winkels! En zara natuurlijk ook haha. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mijn favoriete winkel is de Only en H&M. Allebei hebben ze leuke kleding, voor bij de Only hebben ze echt altijd leuke kleding, en het is best betaalbaar. Jammer genoeg zit de H&M niet bij mij in de stad, maar de Only gelukkig wel.
  Leuke blog heb je! Ik volg je. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Pfff, er zijn zoveel leuke winkels. Ik vind ook vooral de Primark echt super leeeeeeuk, zo goedkoop ;d. Maar de Topshop en de Forever 21, de New Yorker ook allemaal super winkels. Maar de Primark is toch nog neeeet ietsje beter.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. H&M is toch zeker wel mijn favoriet, maar Vero Moda/ Only en de Zara vind ik ook erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 11. dankje voor je reactie. en jaaa ik volg je :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ik heb je getagd!
  kijk maar op mn blog!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. so awesome :)))

  LOVE minnja

  http://minnja.blogspot.com/

  Wanna follow each other?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mijn favoriete winkels zijn: H&M, Vero Moda, Zara, Urban Outfitters, River Island,... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. New Look, absoluut. Ik slaag er altijd! Ze zijn niet duur, de kwaliteit is goed, het zit heerlijk. Er zijn echt dagen bij dat mijn outfit op ondergoed en schoenen na geheel van die winkel komt.

  BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects