Vakantie

Ik heb alweer bijna 2 weken zomervakantie (wat gaat dat snel..) en vandaag ga ik eindelijk op vakantie! We vertrekken vanavond rond 9 uur en dan zal ik eerst een hele tijd moeten doorbrengen in de auto voor ik er ben. Ik ga namelijk voor 3 weken naar Kroatië, naar de zon en de zee. Ik heb er erg veel zin in en ik hoop natuurlijk lekker bruin te worden en lekker bruin terug te komen. 


3 weken is erg lang en zolang wil ik jullie niet zonder allemaal leuke artikels laten zitten. Dus ik ben deze week hard aan de slag gegaan en heb heel wat artikelen voor jullie in petto zoals... Een interview met een andere blogger, fashion en beauty quesions, zomerse recepten, reviews en natuurlijk nog de laatste winactie die zondag online zal komen. Jullie hoeven je dus niet te vervelen en als ik terug ben ga ik natuurlijk ook al jullie reacties lezen op de artikelen en de winnaars uitkiezen van de zomer winmaand.

Ik hoop dat jullie allemaal van jullie zomervakantie gaan genieten en voor de gene die ook nog op vakantie gaan 'een fijne vakantie'.

PS. Vergeten jullie niet aan alle winactie's mee te doen? Meedoen kan nog tot 21 augustus en de allerlaatste winactie zal zondag online komen.

16 opmerkingen:

 1. veel plezier!!
  ik ga zondag vertrekken voor 10 dagen (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel plezier! Klinkt echt super leuk. Ik ga deze zondag naar Zwitserland.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel plezier alvast!

  Dank je voor je reactie :-)
  Maar wij doen niet mee aan winacties, sorry!
  http://www.annaeva.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo drie weken! Moet wel heerlijk zijn ^^! Ik ben nog nooit in Kroatië geweest, maar ik heb mooie foto's gezien, dus je zal wel een mooie vakantie hebben dan <3!

  Ps. wil je me terugvolgen <3??

  Ik volg jouw in ieder geval wel =]!

  xx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. so cool!

  xoxo from rome
  K.
  http://kcomekarolina.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Veel plezier. Echt heel leuk ik zou nu ook nog wel op vakantie willen want het is zo kouuud in nederland. Ik zit hier gewoon met sokken aan. Have fun op vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb er zin in!
  Bikini aan, coctail in me hand, liggend of een lekker houten bank heerlijk zonnen!

  xx Rachel

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh Kroatie! Mooi land!

  Xxx Christy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijne vakantie!!
  Geniet ervan!
  (ps. mocht ik iets winnen, ben tot en met 22 augustus op vakantie / lowlands ;P)

  BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects