Essence 50's girls reloaded

Voor ik op vakantie ging heb ik nog wat nagellakjes gekocht om mee te nemen op vakantie en omdat in de maand Juli, Essence weer een nieuwe LE uit heeft gebracht heb ik daar twee lakjes van gekocht. De eerste die ik kocht was '04 love me tender' en '02 back to the 50's'.  Toen ik de lakjes op de website van Essence zag staan met de hele LE wist ik al dat ik een aantal van deze lakjes wou hebben. En toen ik in de winkel was waren er alleen nog maar deze 2 kleuren. Benieuwd naar het resultaat van deze lakjes?

Het eerste lakje die ik voor jullie heb getest is het lakje 'love me tender'. Een erg mooi lakje, een soort grijs lakje. Naar dit lakje was ik erg benieuwd maar ik verwachte wel dat dit lakje goed zou dekken want zo zag lakje er wel uit.


Toen ik het lakje gebruikte dekte het inderdaad in een keer heel erg goed. Maar je moet wel goed opletten dat je het lakje goed aanbrengt en geen strepen krijgt, want dat gebeurt snel bij deze nagellak. Verder vind ik dit een erg leuk kleurtje nagellak.


En dan het andere lakje 'back to the 50's' een rood lakje, en ik had eerder zelf nooit gedacht dat ik een rood lakje zou gaan kopen. Want meestal vind ik een rood lakje meer iets voor nette mensen ofzo. Maar omdat ik toch wel erg benieuwd was naar dit lakje heb ik hem toch maar gekocht. En ik ben er erg blij mee want het is echt een erg mooie kleur en ook een erg goed lakje. Het lakje dekt erg goed, ik heb het maar een keer aangebracht omdat ik hem naar een keer aanbrengen wel mooi genoeg vond. Maar als je een nog wat dekkender effect wilt kun je hem ook twee keer aanbrengen. Ik ben dus erg blij met dit lakje, ookal is die rood!

Verder vind ik de potjes er erg leuk uit zien en ook leuk dat niet elke tekst op elk potje dezelfde kleur heeft. Zo valt de tekst op elke potje erg goed op! Want soms zie je wel eens witte tekst op witte nagellak ofzo en dan kun je dus helemaal niks lezen van de tekst. En dit potje is ook eens wat anders dan de andere nagellak potjes van Essence. Ik vind dit dus een erg leuke LE van Essence! Ben benieuwd of de volgende LE ook zo goed is.

11 opmerkingen:

 1. Mooie kleuren, vooral die rode is erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 'love me tender' heb ik momenteel op. ik ben er heel tevreden over.
  helaas hadden ze bij ons niet meer 'back to the 50's' .

  xx Tialda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben echt al lang niet bij de kruidvat geweest, maar nu ik dit lees sta ik te popelen! Erg mooie lakjes. Vind die kleur rood erg mooi.

  I'm back from holiday!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat rode lakje wil ik ook !
  Lovee, Sarah

  BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects