Wat is jouw favoriete sieraad?

Ik draag zelf elke dag sieraden, misschien niet elke dag even veel sieraden maar ik doe in ieder geval elke ochtend oorbellen in. Gewoon omdat ik sieraden leuk vind en het altijd erg leuk staat. Maar ik denk dat iedereen wel een favoriete sieraad heeft, zelf ben ik niet z'n fan van een ring. Dus ik zou zelf ook niet zo snel een ring kopen en meestal zijn de ringen die in de winkel liggen ook te klein voor mijn vingers...


Wat is jouw favoriet sieraad?

Ik vind zelf dat sieraden je kleding eigenlijk gewoon afmaken. Of een shirtje wat opleuken, bij een gewoon simpel shirt is het leuk wat vrolijker te maken door allemaal leuke sieraden. Eigenlijk vind ik het zelf wel erg om sieraden te dragen. Dus ik vind het denk ik ook wel erg moeilijk om 1 sieraad als favoriet uit te kiezen. Ik vind het namelijk leuk om sieraden te dragen maar oorbellen en armbanden vind ik ook erg mooi.

Maar als ik echt voor één sieraad moet kiezen, kies ik denk ik toch voor mijn trollbeats armband. Gewoon omdat deze armband overal bij past en er allemaal bedeltje aan hangen die allemaal een betekenis hebben en er zit ook altijd wel een speciale reden bij waarom ik het bedeltje heb gekregen.

11 opmerkingen:

 1. Mmmm, ik kan niet kiezen tussen twee van mijn sieraden, haha =) Mijn goudenarmband met binnenkort 16 bedeltjes, elk jaar mocht ik een bedeltje uitzoeken, dus zo zie je precies wat ik uitkoos toen ik zegmaar 4 was en wat ik koos toen ik 14 was, bijvoorbeeld. Heel mooi gebaar en een armband met betekenis. Maar ook mijn Thomas Sabo ketting, waar ik heel lang voor gespaard heb, haha =)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kies voor mijn ketting met het uiltje van de Six,maar ook mijn ketting met de roos met binnen een spiegeltje van de Veritas vind ik fantastisch ;)

  ♥ Ruth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind kleine oorbellen en armbandjes de maks!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gooh' ik kan echt niet kiezen tussen al mijn kettingen :) Dus zeg maar kettingen in het algemeen. :D

  Liefs ' Armaniee 'xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aiai, die is erg moeilijk. Ik hou erg van al mijn armbanden, maar ik denk dat mijn echte Guess oorbellen voorgaan, love them!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb twee sieraden waar ik niet zonder kan. Mijn trouwring *duh* en een ketting met hanger die ik kreeg van mijn man als aandenken aan mijn eerste zwangerschap. Dat ging helaas mis bij drie maanden en omdat ik me al helemaal mama voelde moest ik echt rouwen. Die ketting heeft me zoveel geholpen en ik draag hem bijna dagelijks.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik kan niet kiezen tussen mijn trollbeads armband en mijn zilveren bedelarmband...

  both :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hm ik vind kettingen, ringen en armbanden gewoon sowieso leuk.
  Ik ben meer dol op de wat uitgebreidere 'accessoires' met tassen, zonnebrillen en schoenen(/hakken). Ik vind dat dat je outfit altijd wel leuker maakt. Maar soms draag ik wel een ketting of wat armbanden en echt héél soms een ring :)
  Maar leuk om te lezen en leuke blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb niet echt een favoriet sieraad want ik ben sowieso dol op accessoires ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oorbellen, zonder twijfel. Elke dag moet ik wel een paar aan hebben ^^.
  x

  BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects