I'm back

Vanmiddag om 2 uur ben ik terug gekomen uit Kroatië. Ik heb een leuke vakantie gehad met heel erg mooi weer (30 graden, misschien nog wel meer) elke dag. Ik opende mijn mail box en zag dat ik meer dan 250 mailtjes had... Veel mail's van de winactie's maar ook vragen van andere bloggers. Ik zal iedereen zo snel mogelijk proberen te antwoorden als ik tijd heb.

Vanaf morgen zal ik dus weer proberen om elke dag (of om de dag) een artikel te plaatsen zodat jullie weer volop van mijn blog en artikelen kunnen genieten. Natuurlijk zal er volgende week (of misschien een week later) de uitslag van de zomer winmaand online komen. Ik heb zelf nog 2 weken vakantie, alle tijd om een winnaar uit te zoeken zul je denken. Maar dat is niet zo want ik ga over 1 week nog lekker 1 weekje naar Ameland. Maar ik zal wel proberen om jullie die week te vermaken met zoveel mogelijk artikels.


Ik ga nu snel mijn mailbox bekijken en alvast een artikel schrijven voor morgen en natuurlijk nog even genieten van mijn vakantie. En natuurlijk ga ik ook snel al jullie vele reactie's lezen!

Vergeten jullie niet dat je nog tot zondag mee kan doen aan alle winactie's?

Hebben jullie ook allemaal een mooie vakantie gehad?

10 opmerkingen:

 1. welkom terug!
  Ik zou ook wel elke dag zulk lekker weer willen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. welkom back en kan niet wachten op foto's van de vakantie :D

  Liefs' xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Welkom terug! Fijn dat je weer terug bent en het leuk hebt gehad in Kroatië. Ik ben onwijs benieuwd naar de uitslag van de zomer winmaand (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ myrthe
  Ja ik heb het super leuk gehad! En ook nog eens heel erg mooi weer dus lekker bruin geworden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ga de laatste week ook nog weg haha! Benieuwd naar de uitslag haha... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik was in Frankrijk op vakantie !! Ook lekker warm !!!

  Ik volg je, volg je terug ??

  Xx.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Welkom terug ! Ik ben ook naar Kroatië geweest op vakantie (a)
  Lovee, Sarah

  BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects