Mededelingen en nieuwe winnaars

Zoals jullie misschien al wel door hadden post ik de laatste tijd wat minder post dan normaal.. Dit komt omdat ik vanaf gister weer naar school moet en daar dus weer veel tijd in gaat zitten. Maar ook omdat ik bezig ben met een nieuwe lay-out voor mijn blog. Maar toen ik mijn nieuwe lay-out had geüpload kreeg ik opeens 2 keer mijn berichten op mijn site... Misschien dat jullie al wel opgevallen? Heel irritant als je het mij vraagt en het wil ook echt gewoon niet weg.. Daarom heb ik er over zitten denken om mijn blog te verplaatsen naar een nieuwe blog en daar gewoon verder te gaan, maar dat gaat best wel wat tijd kosten. Misschien dat jullie weten hoe ik dit probleem kan oplossen?


Maar ook hebben er een aantal meiden geen mailtje gestuurd die toch echt een prijs hadden gewonnen met de zomer winmaand. Daarom kies ik vandaag een paar nieuwe winnaars uit! Ik zou het fijn vinden als jullie mij een mailtje (girlsmakefashion@live.nl) sturen voor 9 september 2011 met jullie adres gegevens.

Josh Style armband
Elke Vergauwen

LOOkX nagellak
Sanja

Cosmetica stunter
Suzanne

Allemaal gefeliciteerd met jullie prijzen! Ik zal de prijzen zo snel mogelijk naar iedereen versturen als ik alle adressen van iedereen heb ontvangen.

9 opmerkingen:

 1. Hmmm, ik heb geen idee hoe je dat moet aanpakken. Ik heb mijn blog laatst ook naar een andere site verplaatst. Maar ik ben helemaal overnieuw begonnen, dus dat is anders...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geen idee hoe dat werkt, ik heb daar niet zoveel verstand van :-$. Misschien kun je het aan bloggers vragen die al eens zijn overgestapt?

  Ik hoop dat mijn armband snel komt, hihi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb geen idee hoe je het moet oplossen, sorry ! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nee ik heb echt geen idee hoe het kan. Misschien ergens bij instellingen of berichten?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Misschien moet je eens kijken op je pagina-instellingen blad. Wellicht staan er door je nieuwe layout nu twee blog post widgets. Als dit het geval is dan hoef je slechts één van de twee te verwijderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd meiden. ehm ik weet het niet. Echt raar.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer, weer niet gewonnen ;d maar gefeliciteerd! & ik heb ook geen idee hoe je dat moet oplossen..
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. gefeliciteerdd.

  Wat raar zeg, ik zou het echt niet weten..

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd!!

  Ik heb ook geen idee, wel vervelend hopelijk ben je er snel vanaf.

  BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects