Essence hard to resist

Vaak als ik de Kruidvat voor bij loop moet ik even kijken bij de make-up producten. Deze keer zag ik dit mooie lakje van Essence. Een blauw glitter lakje, die heb ik nog niet! Kopen dus en bij Essence is het zo goedkoop dat je het voor die prijs toch niet laat liggen.

De kleur?
Een erg mooi kleurtje als je het mij vraagt. Normaal ben ik niet zo van de donkere kleuren maar omdat hier wel wat glitters doorheen zitten wou ik hem toch graag eens gaan proberen. Toen ik hem opdeed dacht ik wel 'wat een donkere kleur'. Maar toch vond ik hem erg mooi en misschien dat ik nu wel vaker een donkere kleur nagellak koop. En wat nog een pluspunt is van dit donkere lakje... Het dekt erg snel! Zo ben je niet 2a3 laagjes nodig voor je nagels mooi gedekt zijn in de kleur. Wil jij dit kleurtje ook in je stash? Koop dan nummer '76'.

Het potje?
Tja, bij deze potjes van Essence weet je het al he. Erg handig! Want de dop is in de kleur van het lakje zo vind je hem lekker snel terug in je stash.

Wat kost het?
Lekker goedkoop! Dit lakje kost maar €1,29.


Mijn mening?
Een mooi lakje, wat ook erg goed opvalt als je het op je vingers hebt. Ook dekt het kleurtje erg goed en zal ik het vast wel eens vaker op doen. En wie weet koop ik binnen kort nog wel een nagellak in z'n donkere kleur!

13 opmerkingen:

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects