What to do on Sunday?

Zondag... Dat is de dag dat je nog even mag genieten van je weekend maar met de gedachten dat het de dag daarna alweer maandag is word je vast alweer moe. School, leren, werken en nog veel meer... Kom maar weer op met dat weekend. Maar van de zondag moet je juist genieten! Lekker uitslapen en nog veel meer. Hier wat tips om van je zondag een leuke dag te maken.


 • Ga een dagje naar je opa en/of oma. Dat deed je vast eerder ook vaak met je ouders. Maar waarom zou je niet eens naar je opa en/of oma toe gaan zonder je ouders? Zeker weten dat hun dit erg gezellig gaan vinden als jij een middag bij hun komt.
 • Ga gezellig met je vriendje/vriendinnen naar de bioscoop en bekijk een leuke film. Heb je geen geld om naar de bioscoop te gaan? Dan houd je toch gewoon je eigen film middag met een aantal leuke films en wat vriendinnen of je vriendje heb je gegarandeerd een leuke zondag.
 • Geef jezelf een verwen dag met een lekker masker, een mooi kleurtje nagellak op je vingers en tenen... Vertroetel jezelf de hele dag!
 • Ga een dagje naar de dierentuin of naar een pretpark. In de dierentuin kun je alle leuke dieren zien, maar in een pretpark kun je lekker uitwaaien in de achtbaan. 
 • Of geef je kamer een flinke opruim beurt. Zet een vrolijk liedje op en begin je kast op te ruimen. Wie weet een goed idee om die week erop een kleding ruil party te houden met je vriendinnen?

Wat doen jullie op zondag?

13 opmerkingen:

 1. Handige tips!
  Ik moet vandaag alleen me koffer nog inpakken en nog éven met school bezig, dus ik denk dat ik niet aan de leuke tips toekom :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Was dat maar waar dat ik bovenstaande tips kon uitoefenen! Helaas: studeren, studeren en taken maken. En tussendoor een serie zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tip : ipodn op shuffle en losgaan voor de spiegel! :p Gisteren twee uur aan een stuk losgegaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke post! Ik maak op zondag altijd nog wat huiswerk, en verder leer ik ook nog wat. Maar ook ben ik soms op zondag bezig met artikels vooruit schrijven. Maar mijn zondag bestaat vooral uit niks doen, haha. :P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zondagen zijn echt zo ontzettend heerlijk. Wat een leuke doe-tips heb je hierboven zeg :-) Ik ga ook vaak op zondag naar mijn grootouders

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk artikel ! Ik doe meestal niets op zondag buiten huiswerk maken. Ik doe dan het hele weekend niets en zondag blijf ik in mijn pyjama zitten en maak mijn huiswerk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Op zondag ga ik vaak naar mijn vriend (of komt hij hier) En ik heb dan een liveuitzending op een online tv-zender en ik maak hw :p

  BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects