Brrr.. Koud!

Gister ben ik even met mijn broertje mee geweest met sintmaarten lopen maar naar een half uurtje hield ik het voor gezien. Ik had het super koud en zelfs naar een warme douche werd ik niet erg warm. Daarom blijf ik met dit koude weer liever binnen! Maar dan moet je natuurlijk wel wat te doen hebben, daarom een 'what to do' list voor het koude herfst weer.


 • Zoek een paar leuke films op en organiseer een film marathon voor jezelf of misschien samen met je vrienden.
 • In de zomer hardlopen? Maar in de winter, tja dan kom je alweer bij het probleem dat het in de winter buiten te koud is. En sporten kan ook wel in huis hoor. Wat dacht je van een aantal keer de trap op en af rennen? Dat is ook erg vermoeiend en dus ook erg sportief.
 • Ga lekker koken, cupcakes zijn altijd lekker! Maar je kunt natuurlijk ook avond eten gaan maken, zal je moeder erg blij mee zijn.
 • Speel een oud Hollandse spelletje. Wat dacht je van ganzenbord? Misschien klinkt het kinderachtig maar het is erg leuk en door zoiets te spelen komen er vaak weer veel herinneringen van eerder naar boven. Waar je dan vast erg om kunt lachen.
 • Zoek al je oude tijdschriften bij elkaar en lees ze nog eens. Vaak zitten er nog erg veel leuke artikelen in al die oude tijdschriften die je dan misschien nog wel kan gebruiken.

En op die koude dag kun je dan natuurlijk een lekker kopje thee of chocolade melk nemen en lekker dikke kleren aan doen natuurlijk.

Wat doen jullie met dit koude weer? Of vinden jullie de herfst juist geweldig?

16 opmerkingen:

 1. Superleuk artikel!!

  Liefs,xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel! Ik vind de herfst heerlijk tot ik naar buiten moet. Naast de verwarming met een kopje thee en een leuke film/serie houd ik het wel vol ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een handige tips! Het is inderdaad heel koud, echt vervelend als je elke schooldag 16 km moet fietsen.. Brr!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het heerlijk dat er weer kaarsjes aan kunnen en dat me favoriete thee weer komt in de winkels enzo..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat leuk geschreven!
  Ik duik onder de dekens met tijdschriften, thee en een chocoladereep. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke tips, ik vind het altijd leuk om cake te bakken ofzo met het koude weer. Ben gister even bij Sinterklaas gaan kijken met mn broertje, maar dat was ook wel erg koud. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk artikel! In de zomer mis ik altijd die warme chocomelks bij de openhaard met een leuke film :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. BRRRR... Geef mij maar de zomer. Ik probeer elk jaar weer mijn winterdip te verslaan. Ik kijk wel veel meer films in de winter en ga ook vaker naar de bios.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb echt niks met herfst en winter, ook al vind ik de maand december altijd wel ontzettend gezellig natuurlijk :3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Handige tips, vooral die laatste gebruik ik erg vaak. 'k Heb nog een hele grote stapel tijdschriften liggen die ik van de winter lekker ga lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind het begin van de herfst/winter altijd leuk en gezellig, maar eens nieuwjaar voorbij is ben ik het ook weer zat en mag van mij de zomer beginnen :D

  Ik volg je :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @shannara ik ben het helemaal met je eens hoor oud&nieuw en kerst maar daarna maar weer zomer.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hihi, eerst de trap op en af rennen en dan lekker cupcakes gaan zitten eten, net iets dat ik zou doen. Laatste keer in het park gejogged, heb ik mezelf flink beloond met een sint maarten figuurtje, in witte chocolade offcourse!

  BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects