Kijk daar, eten!

Eten is lekker en fotografie is leuk. Die dingen komen samen op een leuke foto. Zoals ik wel vaker doe keek ik weer eens rond op we heart it en daar zag ik weer erg lekkere foto's op staan. Foto's waar je meteen honger van krijgt maar waarbij je ook wel denkt... Dat is wel erg zonde om op te eten.
Mmm.. Van al deze foto's krijg ik echt wel honger in lekkere dingen. Helemaal omdat als ik iets ga maken het er nooit zo mooi uit wil zien (ook al vind ik het wel lekker). Misschien dat de foto met het koffie gespat er niet zo lekker uitziet. Maar toch vind ik dit een erg mooie foto en hier moet je ook erg precies voor zijn en op precies het juiste moment de foto knippen! Erg knap dus wel.

En misschien klinkt het niet erg moeilijk, een foto maken van een stilstaand iets... Maar toch is het wel erg moeilijk want je bent altijd wel kritisch op iets. Bijvoorbeeld de achtergrond van de foto, je wilt niet een raar beeld op de achtergrond hebben dus moet je de foto op een geschikte plek knippen. Al probeer ik het wel vaak om zulke leuke foto's te maken, het lukt me eigenlijk nooit zo goed. Maar misschien komt dat ook wel omdat ik vaak te kritisch ben?

Wat vinden jullie van dit soort fotografie?

13 opmerkingen:

 1. Dat ziet er allemaal heel lekker uit.
  Ik krijg nu trek in lekkeren cakjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er lekker uit! Die Ben & Jerry's! Ik vind die foto van die opspattende koffie ook echt mooi! Bij CKV hebben we het nu over fotografie en moesten we een portretfoto en stilleven maken. Fotografie vind ik erg leuk, alleen ik deed er niet echt veel mee. Ik begin het nu steeds leuker te vinden om bijvoorbeeld een compositie samen te stellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is het raar dat ik ineens honger krijg? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige foto's! Ik krijg er ook spontaan honger/dorst van, haha. Ik vind die foto met de koffie die er uitspat ook een erg mooi foto, erg knap als je dit kunt maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. OMG>. ik krijg hier zn honger van! En nog meer zin om alles zo perfect mogelijk na te maken ^^

  xoxo
  Eef en Lot

  ps: maybe you will follow us...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hier krijg ik dus echt wel honger van :D Zo lekker dat dat er allemaal uitziet.

  Leuke blog heb je! x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. lekker eten en mooie foto's!
  Haha, mij lukt het ook nooit om het zo goed op de foto te krijgen. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hee, zo'n artikel had ik laatst ook :-)

  Bedankt trouwens dat je me hebt getagd, ik zal hem morgen maken!

  BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects