EHBO regen tas

Er zijn dingen die leuk zijn maar ook dingen die ik echt haat! En een van die dingen die ik echt haat is toch echt wel regen. Het idee dat je nat word je als je naar buiten gaat, je haar helemaal door de war gaat en het gewoon niet meer stopt met regen... Dat is nou echt een moment wat ik haat. Daarom ga ik vandaag met jullie samen een EHBO regen tas samenstellen die gewoon erg handig is op elk moment dat het regent.


Gelukkig ga ik met de trein naar school maar er zijn ook dagen dat ik gewoon moet fietsen naar bijvoorbeeld stage of werk. Vooral als ik naar stage ga heb ik er een hekel aan, het idee dat ik dan helemaal als een bezopen katje aankom op mijn werk... Dat mijn haar de hele dag nergens meer naar wil zitten, dat mijn kleren  zeiknat zijn en dat mijn make-up uitgelopen is. Maar dat zijn denk ik toch wel de ergernissen die elk meisje heeft als het weer eens regent. Daarom heb ik een lijstje gemaakt van dingen die gewoon erg handig zijn om in je tas te hebben als je toch een keer weg moet tijdens de regen...

Natuurlijk als eerst een borstel. Als je haar nat is is het nog makkelijk te kammen maar als het daarna droog is en alle kanten op gaat staan is het toch wel handig om je haar weer even in model te kammen. Ook een bus haarlak kan erg handig zijn. Zodra je je haar dan namelijk weer hebt gekamd en alle klitten eruit zijn kun je er wat haarlak in spuiten. Ook is het slim om voor dat je wegfietst/loopt je haar in een staart te doen. Zo staat je haar niet plat door de regen als je aankomt.


Ook is het altijd handig om je make-up tasje bij je te hebben. Als je geen plek meer hebt voor je hele make-up tas dan is het toch verstandig om wel je make-up mee te nemen die je het meest gebruikt. Dus mascara, foundation en lipgloss voor de meesten denk ik. Maar als je al ziet dat het regent voor je 's morgens naar school moet fietsen is het misschien ook wel verstandig om je foundation pas op school op te doen. Want door de regen heb je grote kans dat het uitloopt of dat het er zelfs helemaal af is. Ook zijn wattenstaafjes erg handig voor als je mascara helemaal onder je ogen zit, met een wattenstaafje haal je het er zo weer weg.

Ook voor de natte kleren is natuurlijk een oplossing: een regenpak. Alleen zullen veel meiden die niet aan trekken omdat die niet zo modieus is natuurlijk. Maar om een natte broek te voorkomen is een regenbroek natuurlijk wel erg handig en wie weet zet je wel een trend met je regenpak!

Wat zit er in jullie EHBO regen tas?

6 opmerkingen:

 1. Handig artikel :)
  Ik heb altijd een paraplu mee, daar fiets ik ook mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Handig, ik vind het niet zo heel erg om nat te worden:P

  Colourful-Frutsel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een handige tips, zeg! Ik moet elke dag twee keer 8 kilometer naar school en weer terug fietsen, dus hier heb ik wel echt wat aan. Ik heb altijd een borstel in mijn tas, voor het geval dat. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. handig! ik vind regen altijd verschrikkelijk en zeker als heel me mascara is uitgelopen dan! DRAMA DRAMA!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Handig :) Als het regent neem ik een paraplu mee. Als dat te laat is, vind ik het niet zo erg. Mijn make-up is waterproof en mijn haar dat een dagje slecht zit vind ik nog zo erg nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat handig! Ik probeer altijd een paraplu mee te nemen als het regent. Als het licht is doe ik een zonnebril op.. daar word ik soms nogal op aangekeken, maar het maakt me niet uit. Heb ik tenminste geen uitlopende mascara, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects