Ladiesnight

Een meidenavond, heerlijk! Even een avondje alleen met al je vriendinnen. Laten zien dat je een echte meid bent, roddelen over jongens praten en de hele avond films kijken. Dat is toch iets wat alle meiden leuk vinden? Maar wat kun je nou eigenlijk allemaal doen op z'n meidenavond?


 • Pak al jullie make-up spullen en geef elkaar een nieuwe look.
 • Koop een paar leuke maskers en doe allemaal een masker op. Tip: het is handiger als je een masker koopt die er makkelijk af wil. Je hebt ook maskers die je er echt af moet spoelen en dat wordt met een chocolademasker erg moeilijk!
 • Kijk met elkaar een leuke meidenfilm. Een echte film die alleen maar om meiden gaat, wat dacht je van een film als 'bring it on' of 'ice princes'? En vergeet de popcorn niet!
 • Kijk met elkaar een leuke serie eens vanaf het begin. Wat dacht je van 'gtst' al denk ik dan wel dat je meidenavond over veel meer avonden verspreid moet worden want alle seizoenen van 'gtst' terug kijken lukt je niet in één avond. Maar je kunt natuurlijk ook voor een andere serie gaan.
 • Verzorg je nagels, vijl ze en geef ze daarna een mooi kleurtje.
 • Of een leuke karaoke, ook iets waar je zeker met elkaar om kan lachen! Helemaal als je totaal niet kan zingen of het liedje totaal niet kent.
 • En vergeet natuurlijk niet heel veel leuke foto's te maken van deze leuke avond! Zo kun je altijd nog eens terugkijken naar die avond. Maar vergeet vooral niet om het leuk te hebben deze avond.

Heb jij wel eens een meidenavond gehad met je vriendinnen?

9 opmerkingen:

 1. ja ik heb heel vaak een meidenavond gehad.
  vorige keer met halloween ook. toen gingen we horrorfilms kijken.
  en sinterklaas staat weer voor de deur dus gaan we suprises doen:)
  leuke post♥x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig! Wij hebben thuis heel luxe een beamer, dus alle meidenavondjes zijn altijd bij mij. Lekker Sex and The City kijken of een andere girly film. Vaak is het ook veel kletsen en thee drinken hoor. Dan kijkt niemand echt naar de film.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk! Altijd gezellig om met z'n allen wat te drinken en een dvdtje erin te stoppen. :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat super leuk! ik heb zaterdag nog een ladies night georganiseerd! ben met een paar vrienden ergens wat wezen eten en we zijn daarna naar de film gegaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke tips! Ik vind het zo gezellig als ik ga logeren ofzo, maskertjes doen, film kijken, veel praten, lekker eten, heerlijk!
  Zelf geef ik met nog twee vriendinnen over twee weken een kerstdiner!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik weet er ook één:

  verkleden, en gekke bekken trekken terwijl je foto's maakt, als je dat ter plekke terug ziet op je camera, pies je bijna in je broek van het lachen WHAHHAHAHAHAHHAAHAAAAAAAAAAAAAAA

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb ook wel es een beautymiddagje ofzo. super gezellig is dat! :)

  BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects