Kruidvat nagellakremover

Ik had een tijdje geleden al een nagellakremover van de Kruidvat gekocht maar een paar weken terug zag ik een nog veel mooiere nagellakremover. Namelijk een met een pompsysteem, erg handig! Zo hoef je niet elke keer de dop van je nagellakremover open te doen en bang te zijn dat je het over je spullen heen gooit. Want met dit handige pompsysteem kun je gewoon met een watje zacht op drukken. 


Ik was namelijk wel altijd erg bang dat er veel te veel nagellakremover uit de fles zou komen en dat mijn mobiel dan bijvoorbeeld eronder zou zitten. Daarom ben ik erg blij met deze nieuwe nagellakremover. Het flesje is niet erg groot (175 ml) maar je kunt hem later wel weer bijvullen met gewone nagellakremover. Zo heb je altijd een nagellakremover met een pompsysteem!


Deze nagellakremover kost €2,99 maar ik geloof dat een groter fles nagellakremover veel goedkoper is. Ook kon ik deze nagellakremover alleen vinden zonder aceton. Ik wil zelf altijd nagellakremover zonder aceton maar er zijn ook mensen die het liever met aceton willen. Maar wie weet komt er nog wel een flesje van het pompsysteem met aceton.

Er is als je mij vraagt alleen wel één minpunt de remover ruikt nou niet echt lekker. De geur blijft zo ongeveer de hele dag in mijn kamer hangen dus als ik de volgende keer deze nagellakremover ga gebruiken, gebruik ik hem niet meer op mijn kamer.

Wat vinden jullie hiervan? Zouden jullie het kopen?

13 opmerkingen:

 1. Deze staat nog op mijn verlanglijstje! Goede dupe van die van Sephora :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb deze ook ^^ ben er echt blij mee

  BeantwoordenVerwijderen
 3. die ga ik meteen kopen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze heb ik ook, maar ik word helemaal misselijk van de geur. Ik ga hem denk ik maar eens vullen met een andere
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik heb dr een van de lidl, ook zo'n pompje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik heb hem ook en is echt super handig

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze lijkt me zo handig! Ik heb zelf ook een nagellakremover van eigen merk Kruidvat, maar ik heb deze met het 'pompsysteem' nog niet uitgetest. Eerst mijn andere nagellakremovers maar eens opmaken. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb hem ook maar ik vind hem heel erg stinken! Je kan die nagellakremover ook gewoon bijvullen met een andere als hij op is!

  Xxx
  ps: Morgen komt er een winactie bij ons online!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik heb die van de dm dat is een duitse drogist winkel daar is het allemaal veel goedkoper daar heb je deze al voor 1 euro ofzo en die is ook goed je kan hem alleen niet bijvullen dat is misschien een nadeel xx

  BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects