Op een onbewoond eiland

Veel van jullie zullen het liedje van kinderen voor kinderen wel kennen. 'Op een onbewoond eiland, tralalala.' Een liedje wat ik als kind altijd erg leuk vond en waar ik ook eigenlijk altijd wel vrolijk van werd. Maar stel je nou eens voor dat je mee zou doen aan expeditie robinson en je dus echt naar een onbewoond eiland zou gaan. Je je daar een maand lang moet redden zonder eten en drinken en alles zelf moet vinden. Maar je wel één...


Je mag één beauty product meenemen en één kledingstuk... Wat zou jij meenemen?

Altijd als ik naar expeditie robinson kijk denk ik... Hoe overleven ze dat toch met maar zo weinig kleding, geen tandenborstel helemaal niks dus eigenlijk. Voor ons zijn zulke dingen natuurlijk gewoon luxe maar er zijn ook mensen op de wereld die deze spullen niet eens zullen kennen. Die niet eens weten wat nagellak is en wat je er mee kunt doen. Die het misschien wel zien als eten en het het liefst willen opeten omdat ze anders niks hebben.

Voor mij is de vraag van het beauty product dan denk ik niet zo lastig. Ik zou een tandenborstel meenemen! Dat klinkt misschien heel raar maar ik heb een hekel aan vieze tanden! Helemaal als je dan met je tong voelt dat je tanden vies zijn. Nee dat moment zou ik niet willen beleven dus als beauty product zou ik een tandenborstel meenemen.

En een kledingstuk vind ik toch eigenlijk wel een moeilijk... Als het een onbewoond eiland is waar het erg warm is zou ik toch een bikini meenemen denk ik. Want aan alleen een shirt heb je ook niet zoveel en een bikini is dan toch wel erg handig.

Wat zouden jullie meenemen? En je mag maar één dingen kiezen van elk he!

8 opmerkingen:

 1. Wauw leuk artikel ! =)qua beauty product zou ik ook een tandenborstel meenemen en qua kleding ehm, ik denk ook een bikini idd! want alleen een shirt, heb je weer geen onderstuk, hihi ! =)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha dat liedje ken ik nog heel goed ja :D

  Als ik iets mocht meenemen zou ik ook me tandenborstel nemen en een dikke trui voor als de nachten koud zijn.
  Ik zou dan me ondergoed gebruiken als zwemkleding:P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik was ook helemaal weg van dat liedje! :P

  Pff echt een hele lastige vraag waar ik me hersens bij moet laten kraken!
  Ik kan niet kiezen tussen een tandenborstel of reiningsgel. Ik vind 't zo walgelijk vieze tanden of een vet vies gezicht :P Maar ik zou uiteindelijk toch kiezen voor een tandenborstel.
  En de bikini staat me ook wel aan haha!

  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lastig! Qua beauty denk ik wel en tandenborstel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. beauty me bodylotion =$ haha
  Kleding? Me PYJAMA <3 wahaha!
  ik kan de hele dag in mijn pyjama rondhuppelen =$ sorry haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik denk een jumpsuit en tandenborstel ook!
  x

  BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects