Wat te doen in de winter?

Ik ben al een tijdje bezig om te proberen een filmpje te maken. Maar niet een filmpje waarbij ik praat maar gewoon een filmpje met foto's en tekst. Met een aantal programma's heb ik het geprobeerd maar uiteindelijk is het me toch gelukt. Maar toen ik het filmpje wou uploaden kwamen er ook nog weer allerlei problemen voorbij.. Zo kon ik het liedje die ik er onder had gezet niet erbij zetten want dan had ik helemaal geen geluid meer.. Dus vandaar dat het nu midden in het filmpje wat stil is maar ach... Wie weet heb ik dat bij het volgende filmpje wel opgelost!


Ook is de kwaliteit van het filmpje misschien wat klein maar ook dat krijg ik niet opgelost... Allemaal problemen zoals jullie nu horen maar toch heb ik het filmpje online, YES! Dus ik hoop dat jullie het filmpje leuk vinden.


Misschien dat jullie nog tips hebben voor het volgende filmpje of weten jullie hoe ik verder al mijn problemen op kan lossen? En wat vonden jullie verder van het filmpje?

13 opmerkingen:

 1. heel erg leuk filmpje.
  Ik heb dat ook gehad dat mijn muziek was weg gehaald. Dat doen ze op youtube, iets met rechten dat je die muziek niet mag gebruiken.
  Je kan er op youtube ook andere muziek bijzetten
  dan heb je geen problemen. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk filmpje ;)
  wel jammer van de muziek maarja, voor de rest heel leuk!

  Liefs <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt een superleuk filmpje! Dat wil ik ook een keer maken, maar ik heb geen idee HOE.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ shannara
  Ja zoiets was het met rechten maar toen ik één liedje weghaalde deed die het wel dus geen idee hoe ik er nu weer meer muziek onder kan zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt superleuk filmpje! Leuke tips!

  Liefs,xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke blog heb je , ik volg je vanaf nu
  volg jij mij terug via GFC?X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk, zo'n filmpje! Erg leuk om te bekijken wat je allemaal in de winter kunt gaan doen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk filmpje! Gelukkig is het nu nog niet zo koud... :)

  BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects