Wat eten we vandaag?

Ik vind het bekijken van webshops altijd erg leuk. Vooral als je door het bekijken van al die leuke webshops allerlei leuke sieraden tegen komt. Gister was ik een webshop aan het zoeken met leuke sieraden, en de sieraden die ik nu tegen kwam vond ik toch echt wel geweldig! Van deze sieraden krijg je toch gewoon zin in lekker eten.


Vooral het ijsje vind ik erg leuk en ook erg vrolijk doordat het roze is. En dat lijkt toch altijd erg leuk bij wat donkerdere kleren. Dit lekkere ijsje kost €16,50. Ook het broodje met ? vind ik er erg leuk uit zien en ik heb deze ketting nog nooit eerder gezien bij iemand dus daardoor vind ik hem natuurlijk nog leuker maar dit broodje kost wel wat duurder dan bij een bakker €16,00. En het broodje hamburg ziet er ook erg lekker uit en kost €20,00. Misschien wel wat duur maar toch allemaal erg leuk!


Mmm... Chocolade, of een chocolade donut! Niet om op te eten maar wel erg leuk om om je nek te hangen, €18,00. En deze reep chocolade ziet er ook wel erg lekker uit, om op te eten €20,00. Of als je van een lekker geroosterd broodje houd? Daarvoor heeft deze webshop ook de leukste ketting €25,00.


En ook deze 3 vind ik erg leuk, een lekkere waffel met van alles erop voor €21,50. Of ga je toch voor de cappuccino? Zodat je altijd lekker warm drinken bij je hebt, €18,00. En de laatste maar ook een erg lekker broodje met ? voor €17,50.

Ik vind al deze kettingen erg leuk en ook origineel. Eens een keer wat anders dan een bloemetje of gewoon een saai hangertje. Wel zul je voor deze kettingen wat meer geld moeten betalen maar dat was jullie vast al wel opgevallen. Op de webshop van abataba staan nog veel meer lekkere dingen.

Wat vinden jullie van deze kettingen?

19 opmerkingen:

  1. Wat een leuke kettingen, om op te vreten zo schattig :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik vind het wel leuk, maar zou er zelf nooit meer rondlopen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat snoezig gemaakt haha! Zelf zou ik het niet dragen, maar wel schattig.

    liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke kettingen, echt schattig ♥
    En ik volg je ook :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Echt hele leuk kettingen! Alleen jammer dat ze best duur zijn.. Mijn favoriten zijn : Dat ijsje, de broodrooster en de cappouhino!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Schattige kettingen! Ik vind ze echt leuk,
    vooral het broodrooster!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. thanx dat je de enquête in wilde vullen, ik volg je al een hele tijd hoor hihi :3

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Grappig! Ik ken de webshop nog niet, wat een unieke sieraden!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. ahwwww, mooie kettingen, die wil ik!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Super cute! Hou echt van dit soort sieraden!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Welke website is dat
    ze zijn zooooooo gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects