Wishlist november

We zitten alweer 7 dagen in november maar het is toch nooit te laat voor een wishlist. Dus vandaag krijgen jullie mijn wishlist van november te zien. Ik heb jullie één keer eerder een wishtlist laten zien maar dat was in augustus. Dus dat is natuurlijk alweer een hele oude... Deze keer wat spulletjes die jullie misschien wel hadden verwacht maar toch vond ik het leuk om even een wishlist te maken.


Natuurlijk staat er op mijn wishlist het nagellakje van de nieuwe LE van Essence die pas in december uit komt maar toch vond ik dat hij er op moest staan. Eigenlijk wil ik ze alle 4 wel graag hebben maar vaak liggen niet alle kleuren er meer als ik bij de Kruidvat kom. En natuurlijk wil ik ook graag het make-up tasje van deze collectie. Misschien wel iets te veel glitters, maar voor een keer vind ik dat eigenlijk wel leuk!

Ook moet ik toch maar eens een nieuwe portemonnee kopen, want mijn portemonnee van nu ziet er ook niet meer zo mooi uit. Tijd voor een nieuwe dus! Deze zag ik op de webshop staan van Sacha en kost maar 15,95. Misschien wel wat duur!? Maar ik vind hem er wel erg mooi uit zien en vrolijk met de bloemetjes.

Ook staan er wat dingen op mijn wishlist van de H&M. Ik heb nog een cadeaubon liggen die ik heb gekregen voor mijn verjaardag. Dus die ga ik goed besteden. Ik vind deze hakken er erg leuk uitzien. Maar vaak zijn ze in mijn maat al snel uitverkocht. Maar wie weet, als ik er binnenkort kom dat ze er nog staan. En ook het nieuwe setje met nagellak vind ik erg leuk. De kleurtjes zijn lekker vrolijk en dit setje kost ook maar 3,95.

Wat staat er deze maand op jullie wishlist? 

9 opmerkingen:

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects