This or that?

Kunnen jullie je het vorige 'this or that' artikel nog herinneren? Toen heb ik wat stellingen gesteld en beantwoord over fashion, deze keer ga ik wat stellingen beantwoorden over beauty. Een aantal stellingen waar ik weer mijn mening en antwoord op ga geven maar dan beauty stellingen.


Mascara of eyeliner? Mascara! Zeker weten, ik draag nooit eyeliner maar mascara altijd.

Een knot of een paardenstaart? Eerder droeg ik altijd een paardenstaart maar tegenwoordig alleen nog maar als ik ga werken. Een knot draag ik eigenlijk helemaal nooit, ja eerder als klein meisje als mijn moeder mijn haar mooi maakte. Maar zelf doe ik mijn haar nooit in een knot. Dus dan ga ik voor de paardenstaart.

Je haar los of vast? Hierbij is het antwoord dan vast al verwacht. Want ik kies voor los haar! Al vind ik haar vast wel erg mooi met een banana clip. Dan valt je haar toch wat anders dan gewoon met een staart.

Nagels met of zonder nagellak? Ik vind nagellak erg mooi maar met mijn werk bij de bakker mag ik nooit nagellak op. Daarom draag ik het ook niet zo heel vaak omdat ik het er dan al weer snel af moet halen. Maar als ik een nieuw lakje heb gekocht of er iets speciaals is draag ik wel altijd nagellak. Maar op mijn tenen draag ik wel altijd een nagellak.

Lipgloss of lippenstift? Dit antwoord hebben jullie vast al eens kunnen lezen op mijn blog bij een question hierover. En daar was het antwoord lipgloss en daar blijf ik nog steeds bij. Misschien als ik ooit de perfecte lippenstift vind dat mijn antwoord veranderd!

Lange of korte nagels? Echt hele korte nagels vind ik niet mooi, maar hele lange staat bij mij ook niet. Dus doe mij er maar iets tussen in.

Nagels met of zonder nailart? Mijn moeder is pedicure en die vind het altijd erg leuk om nailart bij mensen op de tenen te doen en dus ook bij mij. Daarom heb ik in de zomer wel eens nailart op mijn tenen maar op mijn vingers heb ik haast nooit nailart omdat ik het gewoon niet goed kan bij mijzelf. Op de ene hand lukt het dan heel goed en dan mislukt de andere weer... Tja, dan haal ik het er gewoon alweer snel vanaf omdat ik niet tevreden ben.

Krullend of stijl haar? Ik heb zelf stijl haar met soms een beetje slag als het goed zit. Dus ik vind krullen altijd erg mooi en als er een gelegenheid voor komt heb ik de krultang alweer paraat staan! Maar ik hoor vaak van mensen die krullen hebben dat die toch liever stijl haar hebben. Dus ik denk dat dat bij iedereen zo is. Want dan heb je eens wat anders dan normaal.

12 opmerkingen:

 1. Leuk om te lezen! Bij mij mislukken mijn nagels ook altijd aan de ene hand :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel =P! Doet me wel een beetje denken aan die hyves blogs van vroeger =P. Dan had je altijd van die vragen als aardbeien of chocola enz =P. Altijd leuk om te lezen ^^!

  xxx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk ! Bij de lange-korte nagels kwestie ben ik het volledig met je eens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke tag! Ik draag ook meer mascara dan eyeliner, ik kan totaal níet zonder mascara, hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. superleuk om te lezen :D
  xoxo"sanne. www.dairywithoutaname.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een superleuk artikel. Dat van die nailart vind ik erg herkenbaar. links gaat nog wel, maar als ik de rechter moet doen lijkt het meer op een slagveld dan op nailart :P

  BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects