Tag: kerst

Op verschillende blogs zie ik de super leuke kerst tag voorbij komen en omdat het vanavond kerstavond is, leek het mij leuk om deze super leuke tag vandaag online te zetten. Zodat jullie meteen weten wat ik met kerst ga doen. Ik hoop dat jullie de tag leuk vinden want ik ben vandaag de hele dag brood aan het verkopen in de bakker (druk druk druk). En vanaf morgen begint mijn vakantie dan ook echt!


Vier je kerst?
Ja, kerst is echt een feest wat ik altijd erg gezellig vind en waar ik echt van kan genieten over alles vrolijk versiert. 

Wil je het liefst een witte of een blanke kerst?
Het liefst een witte natuurlijk. Dat geeft toch net iets meer het kerst gevoel. Maar ik denk dat we dit jaar niet een witter kerst hoeven te verwachten.

Met kerst een kerstboom in huis?
JA! Dat is iets wat ik echt bij kerst vind horen, een kerstboom en mooie versieringen in en om huis. 

Doe jij aan cadeautjes onder de boom?
Wij doen niet echt meer aan sinterklaas de laatste jaren en trekken daarom lootjes met kerst. En leggen dan alle cadeautjes onder de boom. Dat ziet er altijd zo leuk uit en al die dagen benieuwd zijn naar wat nou  mijn cadeautje is...

Met wie vier je kerst?
Met mijn familie met allemaal lekker eten en gezelligheid. 


Vier jij éérste en tweede kerstdag of alleen eerste kerstdag?
Wij vieren altijd beide dagen. Dit jaar blijven we beide dagen thuis maar vaak gaan we ook een van de dagen uit eten. We gaan twee kerstdag gourmetten dit jaar, iets wat ik altijd erg gezellig vind en natuurlijk lekker. 

Heb jij nog kleding inkopen gedaan voor kerst?
Ja, ik heb zaterdag gewinkeld. Maar wat ik aan ga doen daar heb ik eigenlijk nog niet zo over nagedacht. Ik denk iets met een blazer dat vind ik er wel feestelijk uitzien. 

Hebben jullie je huis versiert?
Ja ja! Overal leuke versieringen en de kerstboom staat helemaal vol met kerstballen en natuurlijk nog wat cadeautjes onder de boom.

De dag naar kerst; tuigen jullie de kerstboom meteen af?
Nee, wij laten de kerstboom altijd nog wel even staan maar voordat de vakantie is afgelopen is die wel weer afgebroken. Erg jammer natuurlijk want het ziet er zo vrolijk uit!

10 opmerkingen:

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects