Tag: love blogging

Als ik tijd heb bezoek ik elke dag veel blog en deze keer kwam ik bij myrthe deze ontzettend leuke tag tegen en omdat ik hem zo leuk vond hem ik heb overgenomen. Door deze tag komen jullie meer over mij en over mijn blog te weten en dat is natuurlijk altijd leuk. Waarom ben je een (beauty)blog begonnen?
Een tijdje geleden kreeg ik deze vraag ook al in dit artikel. Toen heb ik er ook uitgebreid antwoord op gegeven en daarom zal ik nu even een wat kortere uitleg geven. Ik had erg veel tijd over door mijn examens en het leek mij leuk om te bloggen. Naar een jaar ben ik overgestapt naar blogger en sinds dien vind ik het bloggen nog veel leuker.

Hoe kom je aan de naam van je blog?
Eerst had ik de naam girlsplanet maar omdat ik deze naam toch niet zo erg leuk vond ben ik overgestapt naar een andere naam. En omdat ik toch een andere naam kon kiezen omdat ik naar blogger ging heb ik daar ook gebruik van gemaakt. Naar lang nadenken en namen opschrijven ben ik op deze naam uitgekomen.

Hoeveel bezoekers heb je ongeveer?
Doordat ik een tijdje geleden een erg mooie teller tegenkwam op een andere blog ben ik deze ook gaan gebruiken. Maar opeens is die website gestopt... Daardoor ben ik al mijn statistieken kwijt (erg jammer!) Maar sinds deze week heb ik weer een nieuwe teller gevonden dus mijn statistieken worden nu weer bijgehouden. Maar bij de oude teller zat ik ongeveer om 3000 unieke bezoekers per maand. En allemaal bezoekers waar ik erg trots op ben!

Wie werken er allemaal mee aan je blog?
Ik ik ik en niemand anders. Soms denk ik wel eens had ik maar iemand anders om een keer een artikel te schrijven omdat ik het gewoon erg druk heb met school maar wel erg graag een artikel online wil plaatsen. Maar dat lukt daardoor gewoon niet elke dag al doe ik natuurlijk wel mijn best!


Wat is het leukste wat je hebt meegemaakt door je blog?
Al die leuke reacties van al mijn bezoekers. Dat is toch wel iets wat ik echt erg leuk vind, als je zo lang doet over een artikel dat er altijd mensen zijn die zo positief zijn en leuke reacties achter laten. 

Werk je samen met bedrijven?
Ja, ik organiseer vaak winacties met bedrijven en vind het ook erg leuk om contact te onderhouden met bedrijven. 

Met wat voor camera maak je je foto's voor je artikelen?
Ik heb een sony cyber-shot camera. Ik heb hem al erg lang en maak er ook altijd foto's mee voor mijn artikelen. En heel soms gebruik ik de spiegelreflexcamera van mijn ouders omdat ik toch vind dat ik met die camera mooiere foto's krijg. 

Waar haal jij inspiratie vandaan voor nieuwe artikelen?
Veel dingen bedenk ik zelf. Als ik bijvoorbeeld zelf iets wil weten over een onderwerp of product kan ik er net zo goed ook meteen een artikel over schrijven zodat jullie het ook weten. Maar ik haal ook wel inspiratie uit tijdschriften of uit foto's van we heart it.

Welke bloggers geven jou veel inspiratie?
Veel bloggers. Als ik een leuke tag zie bij andere mensen bedenk ik vaak al of ik daar ook niet iets mee kan doen. Of als ik iets anders leuks zie krijg ik daar vaak ook ideeën door. Maar ook door dingen die ik om me heen zie of die ik in een winkel zie. Eigenlijk haal ik overal inspiratie vandaan.


Hoeveel comments krijg je gemiddeld per artikel?
Ongeveer 20 per artikel. Vaak ligt het ook aan het soort artikel merk ik zelf wel maar eigenlijk maakt het mij ook niet zoveel uit hoeveel reacties ik krijg. Ik vind het zelf gewoon leuk om een artikel te schrijven en de reacties die daar bij komen zijn natuurlijk gewoon een leuk extraatje. 

Krijg je wel eens negatieve comments?
Natuurlijk wel, ik denk dat elke bloggers dat wel krijgt. Maar ik trek me van echt negatieve comments eigenlijk niet zoveel aan. Maar als het nou een reactie is met een tip waar ik echt wat aan heb dan kan ik dat natuurlijk wel meenemen in mijn volgende artikelen want tips zijn altijd welkom.

Plaats je iedere dag een nieuw artikel?
Ik probeer het wel maar zoals ik al zei heb ik het ook erg druk met school en uiteindelijk gaat school toch voor het bloggen. Al blog ik wel erg graag en vind ik het een leuke afleiding. Maar als ik tijd heb om te bloggen dan doe ik het ook meteen want het liefst plaats ik toch wel elke dag een artikel online. 

Wat voor soort lay-out heb je en heb je hem zelf gemaakt?
Ik heb mijn lay-out niet zelf gemaakt maar die heb ik van een site af. Ik ben zelf niet zo creatief en dat vind ik zelf wel erg jammer. Want doordat ik mijn lay-out van een site af heb kunnen andere mensen natuurlijk ook met deze lay-out komen (al heb ik hem nog niet eerder bij iemand anders gezien). Maar als ik ooit iemand vind die echt een lay-out voor mijn blog kan ontwerpen, dan grijp ik die kans meteen aan!

Hoelang doe je ongeveer over één artikel?
Dat verschild eigenlijk per artikel. Het ene artikel kost gewoon meer tijd dan het andere artikel en foto's bewerken kost ook gewoon veel tijd. Soms schrijf ik wel twee artikelen op een dag zodat ik een paar dagen vooruit kan gaan schrijven maar meestal schrijf ik maar een artikel per dag. En gemiddeld denk ik dat ik één uurtje over een artikel doe. Misschien voor sommige mensen wel lang maar ik vind het leuk en dus niet erg!


Is je blog je bedrijf? Zo ja, hoe werkt het en wat vind je ervan? Zo nee, zou je het willen?
Nee mijn blog is niet echt een bedrijf. Meer een hobby en een hobby die ik erg leuk vind. En of mijn blog ooit een bedrijf zal gaan worden!? Wie weet! Het zou mij in ieder geval wel erg leuk lijken.

Heb je in het echt contact met andere bloggers?
Nee, ik heb wel eens contact met bloggers via mail maar niet in het echt. Al lijkt mij dat wel erg leuk om sommige bloggers eens in het echt te zien!

En als je zin hebt mag je deze tag natuurlijk overnemen. Als je het dan even bij een reactie zet ga ik ook zeker de jouwe lezen!

13 opmerkingen:

 1. Erg leuke tag! De layout had ik ook toen ik net begon met bloggen ;-) Hij is lekker girly!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk ingevuld!
  ik had hem ook al gedaan:)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je deze tag hebt overgenomen! Ook leuk om jouw antwoorden te lezen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een superleuke tag. Leuk om te lezen ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke tag en dat eerste plaatje is erg cute

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I couldnt understand... but cute picture with the minnie and the cup :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuk om te lezen!dankjewel voor je reactie trouwens!
  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hele leuke tag! zullen we elkaar volgen?

  BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects