Welk beauty product wil je graag hebben?

Iedereen heeft wel een wishlist waar bij de meeste meiden ook veel beautyproducten op staan die je toch wel erg graag wilt hebben. Misschien van een speciale limited edition die nooit meer uitkomt of gewoon producten die je graag eens een keer wil proberen. Of producten die je al hebt en die gewoon zo goed bevallen en je daarom weer wilt kopen.


Welk beauty product wil je graag hebben?

Natuurlijk heb ik zelf ook een wishlist die ik wel eens met jullie deel. Vaak wil ik graag beautyproducten hebben die er maar een tijdje zijn (limited editons dus). Omdat die producten altijd maar een keer worden uitgebracht. Wat natuurlijk soms wel jammer is als een product erg goed is en het later niet meer verkrijgbaar is. Maar ook een sleek palette wil ik nog graag hebben gewoon omdat ik deze palettes er altijd zo mooi uit vind zien. En een OPI lakje wil ik ook nog altijd graag hebben, maar het is zo moeilijk kiezen tussen al die mooie kleurtjes!

9 opmerkingen:

 1. Ik wilde al een tijdje een Sephora pallet, maar heb nou ein-de-lijk het Holiday Pallet 2011!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. een opi lakje van de muppets collectie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb een OPI LE Muppets! En i'm in love! Ik zou wel meer OPI lakjes willen hebben! Een BB cream wil ik ook wel eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O.P.I lakjes, alleen zijn die nergens in de buurt te verkrijgen :(
  ook de shimmering powder van de catrice welcome to vegas collectie (toen ik laatst naar de kruidvat ging was ie op :S)
  een paar lakjes uit de rimmel i love lasting finish collectie (ook nergens te krijgen in de buurt)
  en zo'n parfum tasverstuiver van de kruidvat (kon ik ook nergens vinden laatst :s)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil graag de EOS lippenbalsems :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hmm, dat is wel een moeilijke vraag, omdat er best veel dingen zijn die ik wel zou willen hebben (haha). Maar wat ik toch nog het allergraagste wil van de beautyproducten is een OPI lakje. Deze zijn altijd zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hihi nog zo veel! nee ik zo graag nog het Chloé geurtje willen en make-up van kiko, daar kan je nooit genoeg van hebben! En o, chanel is ook nooit erg!

  xoxo
  Eef en Lot

  ps: maybe you like our blog and follow us?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik wil graag prada canda ik vind de geur echt heerlijk! Allen jammer dat ie zo duur is ander had ik hem allang gekocht. Maar hopelijk krijg ik heb cadeau met de feestdag. :D

  BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects