Your questions, my answers

Een tijdje geleden vroeg ik aan jullie of jullie misschien nog vragen hadden voor mij. Ik heb erg leuke vragen gekregen via mail en reacties veel dezelfde maar dat maakt niet uit. Want ik vind het erg leuk om jullie vragen te gaan beantwoorden en daar heb ik dan ook alle tijd voor genomen om deze vragen uitgebreid te beantwoorden.


Waarom ben je een blog begonnen?
Bij deze vraag verwachten jullie misschien een heel normaal antwoord als 'omdat ik schrijven leuk vind'. Maar dat is niet mijn antwoord! Ik zat in het examenjaar en had mijn examens al achter de rug en dus een lange vakantie. Misschien wel iets te lang want ik ging me vervelen en kreeg het idee om een site te gaan maken. Ik heb toen een site gemaakt op webklik en heb daar een aantal tips etc opgezet en probeerde elke dag wat te uploaden. Maar omdat dit natuurlijk geen blogsite was was dit altijd erg veel werk. Daarom ben ik een jaar later toch maar overgestapt op een blog en ik vind het nog steeds erg leuk om te doen en plaats elke dag weer met veel plezier een artikel voor jullie. En sinds ik over ben gestapt vind ik het eigenlijk nog veel leuker om te bloggen!

Hoe promoot je je site?
Ik volg erg veel andere blogs en plaats daar ook vaak reacties onder hun berichten. Ik denk dat je door reacties te plaatsen bij blogs ook meer nieuwe volgers erbij krijgt omdat mensen zo ook op jouw blog terecht komen. En natuurlijk elke dag een nieuw artikel plaatsen, dat promoot je stie ook wel een beetje.

Waarover blog je het liefst?
Eigenlijk heb ik niet één onderwerp waar ik graag over blog. Ik blog eigenlijk graag over van alles als ik het maar intressant vind.  Ik vind het bijvoorbeeld erg leuk om webshops te bekijken en daarover een artikel schrijven vind ik dan ook erg leuk. Maar ook het schrijven van een review vind ik erg leuk.

Welke kleuren heeft jouw kamer?
Mijn kamer is oranje. Misschien niet een kleur die je zou verwachten maar toch vind ik het erg mooi. Omdat ik het best lastig uit vind te leggen hoe mijn kamer er verder uitziet zal ik binnenkort even een artikel schrijven over mijn kamer met natuurlijk foto's!

Ook kreeg ik veel vragen over mijn lay-out. Het leek mij leuk om daar een keer een 'how to do' van te maken zodat jullie daar wat mee kunnen. Dan hebben jullie ook meteen een goede uitleg (tenminste dat ga ik proberen).

Natuurlijk mogen jullie mij altijd nog meer vragen stellen via een mailtje of een reactie. Want ook die vragen zal ik dan een keer gaan beantwoorden en als er veel vragen zijn misschien wel weer in een artikeltje.

9 opmerkingen:

 1. Wat leuk zeg, al die antwoorden! Erg handig om te lezen, nu komen we ook iets meer over jou en deze blog te weten. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk stukje :)

  en zo is het bij mij ook begonnen met een blog haha

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg leuk om te lezen!
  Ben benieuwd naar de post over je lay-out, want die vind ik echt super :D
  xx

  BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects