Tag: shoppen

Toen ik aan het rond kijken was op een aantal blogs en leuke artikelen aan het lezen was kwam ik deze super leuke tag tegen. Een tag over shoppen en als ik eerlijk ben is shoppen toch wel een hele grote hobby van mij. Als het ook maar even kan loop ik in de stad opzoek naar leuke kleren en als ik niet in de stad ben dan kijk ik wel rond op het internet.


Wat is je grootste ergernis tijdens het shoppen?
Hele drukke winkels. Ik moet wel de ruimte hebben om te kijken en niet de hele tijd honderden mensen om me heen hebben als ik me ook maar omdraai. 

Zodra er uitverkoop is dan...
koop ik veel te veel. Dat is wel iets waar ik misschien mee moet stoppen. Als ik iets in de uitverkoop zie dan koop ik het veel te snel omdat ik vaak denk 'lekker goedkoop' of 'past vast wel ergens bij'. Maar vaak komen hier de miskopen.

Wat is je grootste miskoop?
Nou zoals ik net al zei heb ik vaak miskopen in de uitverkoop. Lekker goedkoop, terwijl het daarna helemaal nergens bij lijkt... Erg jammer natuurlijk! Maar ik heb ook wel eens een miskoop doordat ik snel iets wil hebben en dan maar gewoon iets koop.

Waar koop jij je kleding altijd?
Villa, Pieces, Vero Moda, ONLY, H&M, Sting en New Yorker zijn toch wel de winkels waar ik altijd slaag. Vaak als ik hier ook maar naar binnen loop zie ik wel wat leuks liggen. Eigenlijk horen deze winkels ook wel tot het rijtje waar ik elke keer weer langs loop als ik ga shoppen. Maar er zijn natuurlijk ook nog wel andere winkels waar ik wel eens kleren koop maar dit zijn toch wel de meest voorkomende. 

Waar koop jij je cosmetica?
Meestal koop ik mijn cosmetica bij de Kruidvat en heel soms als ik iets moois zie bij de Douglas neem ik daar wel eens iets van mee.


Wat zou je nog willen aanschaffen in huis (je slaapkamer)?
In mijn kamer... Eigenlijk niks misschien een keer een nieuwe bureaustoel maar er is niet echt iets wat echt noodzakelijk vervangen moet worden.

Online shoppen of toch liever in de stad?
Stad omdat ik dan meteen mijn kleren kan passen en het meteen kan meenemen. Als ik het online bestel moet ik weer een dag wachten en dan zal ik ook nog wel z'n pechvogel zijn dat het te groot is of te klein. Ik koop het wel liever gewoon in de stad.

Wat is het duurste wat je hebt uitgegeven aan kleding of accessoires?
Eigenlijk geen idee, als ik iets van kleren koop is het niet altijd duur en als het echt duur is bij de kassa komt dat vaak doordat ik meerdere dingen heb gekocht.

Favoriete online shopping website?
H&M, hier zie ik altijd zoveel leuke dingen en het maakt het natuurlijk nu nog leuker nu je online kunt passen en combineren.

Alleen winkelen of met iemand samen?
Ik winkel eigenlijk nooit alleen. Ik zorg altijd wel dat er iemand mee gaat zodat ik niet alleen hoef. Als ik alleen zou moeten dan denk ik dat ik toch liever niet ga winkelen. Maar misschien dat dat nog wel veranderd als ik ouder ben. 

30 opmerkingen:

  1. Echt een super leuke tag, je hebt hem ook heel erg leuk geschreven!
    Liefs, Berrie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke tag is dit. Ik hou ook wel van shoppen, maar ik doe het niet heel vaak ofzo :') Vandaag ga ik het toevallig wel doen!x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. leuke tag

    ik vind alleen winkelen echt heerlijk hihi :P

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Echt een geweldige tag, deze ga ik zeker weten ook een keer doen. Winkelen is mijn tweede naam denk ik, haha. Heel leuk ingevuld, een aantal dingen gelden het zelfde voor mij.

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke tag! Ik volg je. xx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke tag, mag ik hem overnemen? xx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke tag! Ik vind de H&M ook een leuke winkel, eigenlijk ga ik daar bijna elke keer heen als ik even ga shoppen. Ook ga ik naar the Sting, omdat die nieuw is en ik vind het eigenlijk wel een leuke winkel. xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke tag! Ik ben alleen nog wel benieuwd naar je grootste miskoop..

    BeantwoordenVerwijderen
  9. @beautybyquinty: natuurlijk mag je hem overnemen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuke tag zeg, ik vind shoppen ook zo leuk om te doen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. wat een leuke tag, ik wil hem ook wel een keertje doen, dan laat ik het je weten!
    xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Echt super leuk om te lezen, en over dat met de uitverkoop herken ik echt in mezelf!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuke tag, ik koop ook altijd teveel kleding als het sale is haha en ik hou er ook niet van om alleen naar de stad te gaan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Erg leuke tag! Hij past goed bij je layout haha :)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Dat is nou een leuke tag! Mag ik 'm van je overnemen? Leuke blog heb je trouwens, ik kwam erop terecht via een reactie van jou op mijn blog. Ga je zeker volgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Suuperleuke tag, mag ik 'm ook overnemen? Had deze eigenlijk nog nooit gezien ;)
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hele leuke tag meid


    Come and check out our blog too and share your though;)


    XoXo
    H&C from Amsterdam
    www.sistersandsisters.com

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Heb deze tag inmiddels van je overgennomen. Mijn antwoorden kun je lezen op m'n blog EstrellaWeb.nl :)

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ik heb ook altijd een hekel aan drukke winkels, dan waggel ik er net zo snel weer uit als dat ik er in gelopen ben wuahaha xD The Sting is echt super en de New Yorker ook, alleen is het van de New Yorker een beetje jammer dat ie niet in het noorden zit xD

    BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects