15 vragen

Al een tijdje gaat er een tag rond en ondertussen zullen de meeste bloggers hem al wel gedaan hebben. Ook al heb ik hem zelf een tijdje geleden ook al gedaan toch ben ik weer door 2 lieve bloggers getagd en omdat zei ook erg leuke vragen hadden bedacht leek het mij wel leuk om ook die vragen alsnog te gaan beantwoorden.


Deze keer ben ik getagd door Mariette en Sabrina bedankt meiden! En ook deze 2 meiden hebben weer erg leuke vragen bedacht. Maar alleen de 15 allerleukste ga ik voor jullie beantwoorden.

 • Wie is je grootste voorbeeld en waarom? Mijn ouders, hun hebben me toch alles geleerd en door hun ben ik geworden hoe ik nu ben. Soms denk ik wel eens dat doe je toch niet zo maar uiteindelijk doe je het vaak zelf precies op dezelfde manier omdat je zo bent opgegroeid. 
 • Heb je huisdieren? Ja, we hebben thuis één chihuahua en het is echt een schatje. Maar ook hebben we 2 hamsters. Al zijn die eigenlijk van mijn broertje, we verzorgen ze met elkaar.
 • Wat is je lievelingseten? Ik vind eigenlijk wel meerdere dingen lekker. Maar als ik dan toch moet kiezen ga ik denk ik voor een lekker belegd broodje. Een broodje gezond of een broodje met brie, dat is iets wat ik eigenlijk altijd wel lust. 
 • Hoeveel blogs volg jij zelf actief? Omdat ik het vaak druk heb met school en stage kom ik zelf vaak amper aan het bloggen toe. Maar er zijn wel een aantal blogs die ik elke dag even bekijk hoeveel dat er precies zijn weet ik niet.
 • Hoeveel lakjes heb je en wat is je favoriete lakje? Eigenlijk heb ik nog nooit mijn lakjes geteld, misschien dat het eens een keer tijd word. En een favoriet heb ik eigenlijk ook niet, ik draag gewoon elke keer weer een ander lakje. 
 • Bespeel je een instrument? Eerder heb ik wel blokfluit gespeeld maar dat ben ik echt helemaal verleerd. Het lijkt me wel erg leuk om nu te leren hoe je gitaar moet spelen. 
 • Als je op een onbewoond eiland zou worden gedropt met 5 dingen in je koffer wat zouden die 5 dingen dan zijn? Dat is wel een lastige vraag, ik denk dat ik mijn make-up tasje zou meenemen. Geld, kleren, schoenen en bikini. Zodat ik daar toch nog kan zwemmen als het warm is.


 • Waar ben je het best in op school? Ik denk niet dat ik ergens het beste in ben, maar als ik het maar leuk vind is het voor mij al genoeg. En vakken die ik altijd erg leuk vind zijn pedagogiek, drama en muziek. 
 • Als je één minuut gratis shoppen zou hebben gewonnen. Bij welke winkel zou dat dan zijn? Dat is wel een lastige vraag maar ik denk dat ik dan zou gaan voor de New Yorker. 
 • Aan wat ben jij helemaal verslaafd? Ik denk niet dat ik er echt verslaafd aan ben maar er is wel iets wat ik erg graag doe en dat is toch wel werken aan mijn blog. 
 • Heb je een tweede naam? Nee, iets wat ik eerder altijd wel jammer vond want dan zeiden sommige mensen hun naam en dan leek mijne altijd zo kort. Maar nu maakt het me niks meer uit.
 • Ben je een thee of een koffie mens? Thee, sinds ik stage loop op basisscholen drink ik bijna de hele dag thee. En thuis drink ook erg veel thee, maar wel altijd met een ander smaakje. 
 • Wat is je favoriete vakantieland? Ik heb niet echt een favoriet land, maar ik vind vakantie's altijd erg leuk als het er maar warm is. En als er zee is is dat ook een pluspuntje want ik hou echt van de zee met een mooi strand. Dat geeft mij echt een vakantiegevoel.
 • Weetje al wat je later wil worden? Toen ik klein was zei ik altijd dat ik later juf wou worden. Nu doe ik de opleiding onderwijsassistent en ik vind het erg leuk om met kinderen te werken. Maar toch heb ik nu wel twijfels. Want ik vind het zo lastig om nu al te bedenken wat ik later mijn hele leven wil gaan doen.
 • Wat is je favoriete make-up merk? Ik heb niet echt een favoriet merk, er zijn wel meerdere merken waar ik vaak producten van koop en die ik goed vind.

21 opmerkingen:

 1. Je hebt de vragen van mij echt leuk ingevuld! :)

  Liefs, Mariette
  Ps. Mijn naam is zonder puntjes...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk leuk :D Ik ben ook zo'n theemens! Alle smaken wil ik wel eens uitproberen waardoor ik echt 30 soorten thee heb ik huis en ik die eerst zou moeten opmaken voor ik nieuwe koop, maar het is altijd zo verleidelijk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg leuk, ik hou ook zo van thee! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt leuk om te lezen, thee is zoo lekker :)
  en ik zou denk ik ook wel bij de newyorker willen shoppen of bij de h&m of kruidvat hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te lezen en die snoepjes op de eerste foto zien er veel te lekker uit...

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om te lezen :)
  En jouw onzekerheid over wat je nou écht wilt doen voor de rest van je leven vind ik erg herkenbaar!
  Als ik je een tip mag geven: spendeer een middag aan sites bezoeken van scholen, noteer wat jij belangrijk vind en kijk zo een beetje wat je wilt gaan doen. Klinkt heel vaag allemaal, maar zo ben ik het uiteindelijk te weten gekomen. En praten met je ouders kan ook wel eens helpen, die kennen je toch wel het beste (: Of een beste vriendin natuurlijk.

  Liefs,
  Mia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk ingevuld! Schattig dat je een chihuahua hebt, lijken me grappige beestjes!
  Liefs, Kiek.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke tag! Die snoepjes zijn echt heerlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects