Tag: 11

Deze week ben ik weer door 2 lieve bloggers getagd: Luna en Joyce. Dank jullie wel want als iets leuk vind zijn het toch wel tags. Maar deze keer niet een tag van maar een paar vragen... Nee! Een tag met wel meer dan 30 vragen die ik allemaal heb geprobeerd zo goed mogelijk te beantwoorden.


Maar aan deze tag zijn wel een aantal regels verbonden.
Vertel 11 dingen over jezelf. Geef antwoord op de 11 vragen van degene die je heeft getaged.Bedenk 11 vragen voor de genen die jij gaat taggen. Stuur deze tag door naar 11 mensen en laat dit hun weten.

11 dingen over mij
 • Ik heb al vaker een eigen website gehad. Niet altijd een blog maar wel andere website's waar ik dan van alles opzette. Dit is begonnen doordat mijn moeder een keer een site voor mij had aangemaakt toen ik nog klein was en ik vond het helemaal geweldig!
 • Ik heb 4 jaar op voetbal gezeten en vond het altijd erg leuk om te doen. Maar ben gestopt omdat ik het toch te veel vond werken, school en voetbal. 
 • Ik vind het erg leuk om films te kijken vooral in de bioscoop en dan toch wel het allerliefst een komedie film waar je hard om kan lachen.
 • Ik wil later met kinderen werken, ik volg nu de opleiding onderwijsassistent en loop stage in groep 3/4. 
 • Ik heb een hele tijd geen bord spellen meer gespeeld maar vorige week heb ik samen met mijn broertjes weer een keer monopoly gespeeld en ik ben weer verslaafd! Want bord spellen is toch wel iets heel gezellig's om te doen.


 • Wat ik ook aan heb, bij al mijn outfits draag ik sieraden! Misschien soms alleen maar oorbellen en een ketting het maakt niet uit. Als ik maar sieraden om heb anders voel ik me zo kaal...
 • Omdat ik de opleiding die ik wou volgen niet bij mij in de beurt wou doen ga ik elke dag met de trein naar school. Nou ja, niet elke dag maar 2 dagen in de week omdat ik de andere dagen sta loop. Maar als ik naar school moet, moet ik wel met de trein.
 • Ik houd van dieren, ik heb thuis één hond 'junior' en twee hamsters 'knabbel en babbel'.
 • Iets wat ik elke doordeweekse avond kijk is goede tijden slechte tijden. Ik kijk dit al wel 10 jaar en kan ook echt geen aflevering missen. En als ik er ooit eens een moet missen dan kijk ik het thuis altijd meteen weer terug.
 • Een van mijn grootste hobby's naast het bloggen is shoppen! Ik hoef maar even in de stad te lopen en heb alweer iets gekocht.
 • Ik ben heel erg perfectionistisch. Alles moet altijd perfect, mijn artikelen mijn blog mijn lay-out. Maar ook mijn verslagen van school. Iets waar ik soms zelf wel eens gek van kan worden...

Dan nu de vragen van Luna en Joyce.

 • Wat was de laatste droom die je je kan herinneren? Ik heb echt geen idee, als ik 's morgens wakker wordt kan ik me vaak de dromen nog maar vaak herinneren. Maar doordat ik dan nog half slaap ben ik het 's morgens dus alweer vergeten...
 • Waar ben je verslaafd aan? Bloggen! Ik vind het zo leuk dat ik er soms gewoon door vergeet om mijn verslagen te maken...
 • Doe je aan sport? Ik fiets 3 dagen per week één uur in totaal naar stage en weer terug, dat vind ik voorlopig wel even genoeg sport.
 • Ga je graag naar school? Ik vind school altijd erg gezellig en ook leuk, maar ik weet dat er ook mensen zijn die school echt verschrikkelijk vinden. Maar ik denk dat ik school erg leuk vind doordat ik gewoon een opleiding doe die ik erg leuk vind en waar ik dingen leer die ik echt leuk vind om te leren. 
 • Wat is je lievelingsdier? Een hond! Wij hebben zelf thuis ook één hond en hij is altijd vrolijk als je thuis komt en wil altijd wel met je knuffelen of je gezelschap houden.
 • Welke blogs vind je mooi? Ik vind erg veel blogs leuk en volg ook erg veel blogs via bloglovin. Daar zie ik dan alleen de tittel staan van de artikelen en de artikel namen die me aanspreken lees ik meestal. Maar eigenlijk zijn dat er wel heel veel, al vind ik dat niet erg want ik vind het erg leuk om al die artikel te lezen.
 • Wat vind je mooie namen? Ik vind erg veel namen mooi, maar ik heb zo geen specifieke namen die ik echt het allermooist vind. 


 • Heb je veel nagellakjes en waar heb je de meeste van? Ja ik heb best veel lakjes, ik heb ze nog nooit geteld maar er komen de laatste tijd elke keer weer meer bij omdat ik elke keer weer nieuwe lakjes koop. Ik denk dat ik de meeste lakjes heb van Catrice en Essence.
 • Heb je goeie voornemens voor 2012? Eigenlijk niet. Ik doe niet echt aan goeie voornemens omdat het mij toch nooit lukt. Al is één goed voornemen toch wel om te proberen elke dag een artikel online te zetten. Maar dat lukt ook weer niet altijd door school dus die zal ik ook wel niet kunnen volhouden, dus misschien moet ik dat maar nemen als goeie voornemen.
 • Welk spel speel je het liefst? Ik ben niet zo heel erg van de spelletjes, maar als ik een spelletje speel vind ik kaarten erg leuk en monopoly of een spelletje op de wii.
 • Wat vind je leuk om te doen? Bloggen en shoppen, bloggen omdat ik daarbij gewoon kan typen wat ik  leuk vind en shoppen, umh tja? Volgens mij vind bijna elke vrouw shoppen leuk!
 • Welk product vind jij een absolute miskoop? Ik heb ooit eens in een snelle koop een blazer gekocht maar vond hem eigenlijk helemaal niet mooi, maar omdat ik zo graag een blazer wou kopen heb ik hem toch maar gekocht. Toen ik hem uiteindelijk thuis had, had ik er al spijt van maar ik heb nooit terug gebracht en hij hangt maar gewoon ik mijn kast...
 • Welke CD zou jij kopen als je in een CD-winkel bent? Ik vind the voice of holland een erg leuk programma en ik wil graag nog de CD hebben van alle kandidaten maar tegenwoordig download iedereen CD's dus eigenlijk koop ik nooit meer een CD.
 • Sinds welke leeftijd draag je make-up? Ik zat volgens mij in groep 8 toen ik begon met het dragen van make-up. Ik heb hier ook ooit een vraag over gesteld aan jullie die kunnen jullie hier lezen. 


 • Facebook, hyves, MSN of twitter en waarom? MSN, omdat je op die manier echt een gesprek kan hebben met die gene en via twitter kan dat bijvoorbeeld niet. Ja alleen als iedereen mee leest.. Dus doe mij maar gewoon MSN.
 • Wat is je favoriete kleding merk? Ik heb niet echt een favoriete kleding merk, ik draag gewoon kleding die ik leuk vind en dat hoeft niet perse van een bepaald merk te zijn.
 • Als je één ding mocht meenemen op vakantie, wat word dat dan? Geld, dan kan ik altijd nog dingen doen en overleven.


Voor de 11 mensen die ik ga taggen heb ik de volgende 11 vragen bedacht...
Wat zou jij doen met 1 miljoen?
Wat is je favoriete kleur?
Geloof jij in geluks beeltes/armbanden etc.?
Wat is iets wat je altijd echt nog een keer wilt doen?
Waar ben je bang voor?

Omschrijf jouw blog in 11 woorden.
Wat is je favoriete eten?

Wat is jouw favoriete seizoen en waarom?
In welke stad shop jij het liefst?
Wat is jouw favoriete liedje en waarom juist die?
Wat is de leukste mop die je ooit hebt gehoord?

En deze vragen mogen de volgende 11 mensen gaan beantwoorden.

Armani
Fleur
Charr
Lisanne
Chloe
Laura
Melanie
Glamourmoes
Charile
Coco
Mrska

23 opmerkingen:

 1. Leuke antwoorden heb je ingevuld :) Leuk dat je me hebt getagged! Ik zal even kijken of ik hem ga doen, want ben al door 4 mensen getagged deze week, haha!
  Ik laat 't je nog wel even weten :)
  Liefs,
  Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankje! Ik zal straks eens even aan de slag gaan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel interessant om te lezen!

  Loves,
  Rowan

  www.redreidinghood.com

  ps: Join my GIVEAWAY for a chance to win TWO tickets for the 'Miss Taylor' event, part of the AIFW downtown program!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk, ik ga meteen beginnen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kei leuk om te lezen! Je hebt alles ook heel leuk beantwoord :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke post ^^! Ook wel leuk om te zien dat nu iedereen ook nog eigen vragen maakt =P. Ik heb ook zo'n tag gehad van Joyce en Luna alleen ik moet die nog maken =P. Hopelijk heb ik er tijd voor <3!

  xxx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb hem ook gedaan, het is echt een super leuke tag om te doen en bij jou is die ook super leuk geworden echt heel erg leuk om te lezen!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke tag! Bedankt voor het taggen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk leuk leuk :)
  ik heb hem ook gekregen dus ga hem ook invullen
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke antwoorden! Trouwens niet om te zeuren, maar er staat op voetbal gezetten'. Je hebt er een t teveel bij gezet :) Just for your information :)

  Dat van GTST herken ik wel. Ik heb het eerst een jaar of 5 vanaf het begin gekeken, daarna jaren niet en toen ben ik er toch weer ingerold en stiekem weer verslaafd aan geraakt. Als ik 'm gemist heb kijk ik het 's avonds op m'n iPhone via RTL Gemist terug. Erg ook eigenlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Bedankt voor het taggen! Ik ga hem zeker doen, misschien morgen al (:

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dit is zo'n leuke tag! Ik heb 'm ook al gekregen, dus ik moet 'm binnenkort ook maar even doen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Thanks voor de tag! Ik heb hem opgeslagen, had er nog zo een gekregen dus die ga ik nog een keer invullen!

  Leuke antwoorden trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hij is super!
  Ik heb hem ook netgedaan<3

  BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects