Dr. van der Hoog handcrème

Misschien kennen jullie het merk 'dr van der hoog' wel!? Een tijdje geleden ontving ik hier een aantal producten van om voor jullie te testen. Ik was erg benieuwd want ik kende het merk nog niet zo goed en had er eigenlijk ook nog nooit veel over gelezen. Dus toen ik een paar dagen later het pakketje ontving was ik natuurlijk hartstikke benieuwd. Ik heb 3 maskers gekregen een fix-aging crème en handcrème. En als eerste heb ik voor jullie de handcrème getest. 


Toen ik het pakketje openmaakte zat alles verpakt in een mooi tasje van dr. van der hoog. En ik moet zeggen dat ik dat er erg luxe uit vond zien echt al een groot pluspunt! Ook de producten zelf vind ik er allemaal erg mooi uitzien. Het teken van dr. van der hoog is overal wat dikker gedrukt en daardoor geeft het een beetje een 3D effect, erg mooi! Daarna vielen mijn ogen meteen op de handcrème en ik had meteen zin om deze te gaan gebruiken.


Toen ik wat van de handcrème op mijn handen deed was het eerste wat ik rook de geur! Het is niet een hele bijzondere geur maar toch vind ik hem erg lekker ruiken. Op de achterkant van de tube staat dat deze handcrème goed is voor je handen en veroudering van je handen tegengaat. Nu heb ik daar natuurlijk nog niet z'n last van maar het kan natuurlijk geen kwaad om je handen gewoon goed te verzorgen!


Ik gebruik de handcrème nu al een aantal weken elke ochtend en merk dat mijn handen er wel zachter van worden. Ik heb niet het gevoel dat mijn handen een jongere uitstraling krijgen maar deze handcrème is in ieder geval een echte aanrader voor iedereen die houd van zachte handen en natuurlijk is het ook een pluspunt dat deze handcrème lekker ruikt! 

De handcrème van dr. van er hoog is te koop op hun webshop voor maar €6,95.

Gebruiken jullie wel eens handcrème?

13 opmerkingen:

  1. Ik ben eigenlijk nog nooit een product van dit merk tegen gekomen die niet goed werkt. Dr. van der Hoog is ook een van mijn favoriete beauty merken!

    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Misschien kan je het beter aan je moeder geven om te testen ;).

    Liefs, Mariette

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dr van der Hoog heeft erg fijne producten! De handcrème klinkt heel fijn, zachte handen vind ik wel belangrijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lijkt me een erg fijn product :) xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  5. klint fijn!
    Persoonlijk vind ik de face wash van DR. van der hoog ook erg fijn!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ben al een tijdje op zoek naar een kleine tube handcreme met een lekker geurtje, miss neem ik deze wel, klinkt goed :)
    x

    BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects