Essence shopping trip in soho

Een tijdje terug was er de circus circus collectie van Essence die de colour3nail polish in de collectie had zitten. Ik wou zo graag een van deze lakjes hebben maar elke keer als ik bij de Kruidvat naar binnen stapte was het er niet (of het was al uitverkocht). Hoe graag ik ook dit lakje wou hebben het is me niet gelukt tot op de dag van vandaag... Toen ik zag dat essence weer de colour3nail polish kreeg, maar deze deze keer ook echt in de collectie zou blijven wou ik hem weer al te graag hebben!

En zoals jullie zien, ik heb er één! Natuurlijk was het deze keer wel te verwachten dat ik er een zou krijgen want als iets vast in de schappen blijft liggen en altijd weer word aangevuld zou er heust een keer een dag zijn dat het er zou liggen als ik binnen stapte. En vandaag was dat ook zo, alle kleuren waren er nog maar omdat ik niet zoveel geld bij me had heb ik de colour3nail polish maar in één kleur meegenomen en die moest natuurlijk meteen worden getest!

Ik heb de roze nagellak aangebracht op al mijn nagels, het kleurtje vind ik zelf erg mooi en ook al heb ik al hartstikke veel roze lakjes. Deze is toch net iets anders dan al die anderen! Daarna heb ik op een nagel de 2e kleur nagellak aangebracht. Ik had verwacht dat dit een lichte topcoat zou zijn maar dat was het niet. Het is een hele donker roze kleur (bijna rood) met wat shimmer erdoorheen.

Beide lakjes dekken erg goed, ik had zelf bij beide lakjes aan één laag genoeg en de dekking was erg goed. Maar als je het zelf mooi vind om de nagellak nog dikker aan te brengen heb je een nog betere dekking. Ook heb ik zelf nog geen last gehad van chippen, terwijl ik dat anders best snel heb. Deze nagellak is te koop voor maar €2,79 bij de Kruidvat en ik weet zeker dat ik nog meer van deze lakjes ga halen!

Hebben jullie al een lakje van de colour3nail polish van Essence?

18 opmerkingen:

 1. Dit is echt een mooi lakje, ik heb 'm nog niet gezien in de Kruidvat, maar anders koop ik 'm zeker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er leuk uit. Ik heb toevallig gister nog staan twijfelen om deze ook te kopen maar ik heb al zoveel roze/rode lakjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem ook en vind hem echt tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi, ik heb hem ook!
  Liefs, charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw, ze zien er idd uit alsof ze goed dekken! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects