TV programma's die ik volg

Toen ik het artikel schreef waarin ik jullie vertelde dat ik jullie 20 dingen over mezelf ga laten weten, zodat jullie mij beter leren kennen. Was ik zelf erg enthousiast en had ik erg veel zin om dit te gaan doen. Maar doordat ik het erg druk heb met school is erg nog niet zoveel van gekomen jammer genoeg... Maar vandaag dan toch eindelijk het 2e artikel hierover, en deze keer ga ik jullie vertellen wat voor TV programma's ik allemaal volg!


Eigenlijk als ik er zelf eens goed over na ga denken volg ik best veel programma's en vind ik ook wel erg veel programma's leuk om te kijken. Maar er is toch echt wel een programma's (of nou ja eigenlijk serie) waar ik toch nog wel het meeste van hou! En dat is Goede Tijden Slechte Tijden, ik kan er echt een aflevering van missen en als ik dan al een aflevering mis zorg ik er meteen voor dat ik het terug heb gezien om internet. En eigenlijk zouden ze in het weekend ook door moeten gaan, want van vrijdag tot maandag vind ik het altijd veel te lang wachten en wil ik het liefst meteen weten wat er gaat gebeuren!

Een ander programma die ik ook erg leuk vind is wie is de mol. Het is er toevallig nu ook op (al is het alweer bijna afgelopen jammer genoeg), het is een programma wat ik ook erg leuk vind. Gewoon omdat ik erg nieuwschierig ben en maar al te graag wil weten wie de mol is. Natuurlijk is dat het leuke van het programma en daarom ga ik zelf ook altijd opzoek naar de mol. Natuurlijk wel jammer dat er wie is de mol er maar een keer per jaar op komt...


Maar daarin tegen heb ik nog iets wat ik ook erg leuk vind. Eigenlijk ook een wedstrijd namelijk: Expeditie Robinson. Gewoon om te zien hoe het gaat en wat er allemaal gebeurt als je z'n lange tijd op een eiland zit. En Holland's Next Top Model is ook een programma wat ik erg leuk vind. Omdat ik fotografie zelf al erg leuk vind, maar ook omdat ik het erg leuk vind om te zien hoe die meiden groeien. Sommigen komen binnen en vallen helemaal niet op en dan staan ze opeens in de finale!

Natuurlijk zijn er op dit moment ook genoeg programma's die ik volg. Teen mom en 16 and pregnant bijvoorbeeld, gewoon omdat ik het erg knap vind hoe die meiden het allemaal doen een kind opvoeden terwijl ze nog zo jong zijn! Maar ook RTL boulevard is een programma die ik erg leuk vind en natuurlijk niet te vergeten the voice. Helemaal nu het met die kinderen is, dat vind ik zo schattig en natuurlijk hartstikke knap. 

Welke TV programma's volgen jullie allemaal?

20 opmerkingen:

 1. ik ben volledig verslaafd aan gossip girl en pretty litle liars!

  maurtrends

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kijk HNTM, ANTM, 16 & pregnant, Teen Mom, The Voice Kids (soms).

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik volg gtst ook echt altijd!
  Ook kijk ik altijd expeditie robinson & het blok.
  En ook the voice kids vind ik nu wel leuk en ook holland's got talent vind ik altijd leuk om te zien vanwege de afwisseling

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh oh cherso , jersey shore, my supersweet 16.... :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik volg The Voice en HNTM. Verder kijk ik niet zo veel tv.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kijk eigenlijk altijd series op mijn laptop:
  Gossip Girl, The Lying Game, Glee, New Girl en The Vampire Diaries haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik volg ANTM (of BNTM/HNTM), Glee, Expeditie Robinson, The Voice Kids. (: I love the tv... Hihi (;

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik volg vaak modellen programma's als Holland's Next Top Model, America's Next Top Model, Australia's Next Top Model enz. en The Face en nou ja veel van die programma's =P! Verder volgde ik nog OhOhCherso en OhOhTirol haha =]!

  xx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik kijk niet zoveel tv meer ;o maar ik kijk wel naar The voice :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik kijk altijd Gtst maar dat was het ook wel haha ;p

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik kijk vooral naar GTST, HNTM, Expeditie Robinson en Wie is de mol natuurlijk.
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik kijk ook Wie is de mol (ik denk dat Liesbeth de mol is), Expeditie Robinson en The voice. Ik kan echt niet wachten op de finale van Wie is de mol! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik volg op dit moment GTST, The Voice, The Face & The Winner Is. Eigenlijk best veel haha. Maar ik heb ook Wie is de reisleider en Expeditie Robinson gevolgd!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ik volg the voice kids en wie is de mol. eerst ook expeditie robinson maar dat vind ik echt stom worden haha. liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. WIDM <3 Ik houd echt van dat programma! Expiditie Robinson vind ik ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hihi, leuk artikel! Ik volg gtst, widm, the voice en dat soort talentenjachten op vrijdagavond, ik hou van holland en nick tegen simon en dan ook die dansprogramma's =) Vooral nu mijn danslerares meedoet aan The Ultimate Dancebattle, haha.

  BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects