About my blog

Overal kom ik tags tegen over hun blog. Vragen met daarin hun antwoorden op eigenlijk erg logische vragen en omdat mijn blog bijna één jaar bestaat is het misschien wel leuk om eens terug te kijken op dit jaar met deze tag. Lets start!


Hoelang blog je al?
Bloggen bijna één jaar. Hiervoor heb ik wel een eigen website gehad waar ik ook regelmatig een artikel op plaatste.

Hoeveel tijd besteed je per dag aan je blog?
Dat verschilt eigenlijk elke dag weer. Als ik weinig werk te doen heb voor school heb ik meer tijd om te bloggen en meer tijd om artikelen te schrijven en andere blogs te bekijken. Maar ik probeer er wel altijd tijd voor te maken. Anders is mijn postvak ook overvol naar een paar dagen...

Weten mensen in je omgeving dat je blogt?
In het begin wist eigenlijk niemand het, naar een tijdje heb ik het wel aan mijn ouders vertelt omdat ik een pakketje zou ontvangen van een bedrijf. Ik wist dat mijn moeder zou gaan vragen waar het voor was dus toen heb ik het voor die tijd maar vertelt. Ook weten een paar vriendinnen dat ik blog maar verder heb ik het er eigenlijk nooit met iemand over.

Hoe kwam je op het idee om te gaan bloggen?
Eigenlijk kwam dat puur uit verveling, na dat ik mijn examens had afgerond verveelde ik me heel erg. Ik kwam toen op het idee om een eigen website te beginnen met allerlei artikelen. Dit werkte erg goed voor de verveling, zo goed dat ik later maar ben overgestapt naar een blog zodat ik elke dag artikelen online kom zetten. 


Wat vind je het leukste aan je blog?
Het schrijven van artikelen vind ik erg leuk maar daarnaast zijn de reacties die je krijgt op artikelen natuurlijk ook hartstikke leuk. Ik lees altijd alle reacties omdat ik gewoon zo benieuwd ben wat mensen vinden van mijn artikelen en over hoe jullie er over denken.

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Overal en nergens... Soms loop ik ergens en zie ik iets en denk ik, daar kan ik een leuk artikel over schrijven. Of ik bekijk een foto op we heart it en er schiet mij een leuk artikel te binnen. Eigenlijk haal ik overal wel inspiratie weg.

Heb jij wel eens dat je geen tijd of zin hebt om te bloggen? En hoe los je dit op?
Ja vaak genoeg, maar dan is het niet dat ik geen zin heb. Ik heb gewoon te weinig tijd, de dagen mogen van mij wel wat langer duren. Maar ik probeer wel altijd even tijd te maken om  op mijn blog te kijken en als het kan een artikel te schrijven.

Nou nu weten jullie weer wat meer over mijn blog (en mij). Maar er spoken vast nog honderden andere vragen door jullie hoofd heen. Dus daarom mogen jullie hieronder jullie eigen vraag stellen en zal ik proberen al jullie vragen te beantwoorden.

14 opmerkingen:

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects