Één jaar later

Hey hoi, was de zin waar ik mijn allereerste artikel op deze blog mee begon. En die 'hey hoi' is nu alweer een jaar geleden. Wat gaat dat snel zeg, naar mijn gevoel is het echt nog geen jaar geleden dat ik begon met deze blog. Maar vandaag is het toch echt een jaar geleden en dat betekend dus dat mijn blog vandaag 1 jaar is geworden en dat is toch wel een reden voor een feestje?


In een jaar is er natuurlijk wel een hoop gebeurt met mijn blog. Zo heb ik al een aantal keer een nieuwe lay-out gekregen. In het begin was het vaak niet mijn hele lay-out die ik veranderde maar naar dat mijn blog wel lang genoeg roze is geweest is mijn blog nu natuurlijk wel alweer een tijdje erg veranderd van lay-out. Maar iets wat ik het liefst wil in het komende jaar is een lay-out die speciaal is, maar ik ben niet zo creatief met HTML code's die dat moeten we nog even afwachten...

Ook heb ik dit jaar een aantal keer een ander reactie systeem uitgeprobeerd maar eindigde eigenlijk elke keer weer bij mijn oude reactie systeem... Maar ondertussen zijn er ook erg veel artikelen online gekomen, sommige zijn naar een tijdje wel weer verwijderd omdat ik te perfectionistisch ben maar er staan er nu nog wel meer dan 200 online. 200 artikelen die toch allemaal wel een kijkje verdienen maar ook nog genoeg ruimte om komend jaar nog veel meer artikelen te typen en te publiceren. 


Maar natuurlijk gaan we als eerst even de eerste verjaardag van Girls make Fashion vieren. En dat doe ik natuurlijk met jullie samen want zonder jullie was ik nooit zo lang blijven bloggen. Jullie maken het leuk met al die leuke en vrolijke reacties op mijn artikelen. Dank jullie wel!

12 opmerkingen:

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects