Hoeveel geef jij uit aan beauty producten?

Elke keer als ik weer in een winkel kom waar ze make-up verkopen denk ik bij mezelf, nee niet kopen je hebt al genoeg. Of niet kopen want dat is toch best wel duur. Maar wat is nou eigenlijk duur voor make-up? En wat is nou eigenlijk veel geld voor een goed gezichtsmasker? De een geeft liever wat meer geld uit aan een mooie lipgloss en de ander geeft liever meer geld uit aan een dagcrème.


Wat is het maximale bedrag dat jij uit geeft aan beauty producten? 

Ik zelf koop wel eens een beauty product maar ik wil niet zeggen dat ik er nou super veel geld aan uit geef. Ik moet toegeven dat de verleiding tot iets kopen bij mij een stuk groter is als het goedkoop is dan wanneer iets heel duur is. Ik weet wel dat dure producten vaak beter zijn maar op momenten dat ik eigenlijk niks nodig ben vind ik een goedkoop product ook wel goed. 

Maar als ik bijvoorbeeld een crème moet hebben zal ik hier meer geld aan uitgeven. Gewoon omdat mijn huid niet tegen producten kan waar parfum in zit. Maar voor een nagellakje zal ik nooit zoveel geld uitgeven omdat ook goedkope nagellakjes erg goed kunnen zijn, mascara koop ik overigens wel altijd van een duurder merk. 

11 opmerkingen:

 1. Ik denk niet meer dan 10 euro. Beetje moeilijk, want het verschilt per product :) Voor een mascara geef ik meer uit dan voor een lipgloss of nagellak.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bij mij hangt het van de product en merk af, maar meestal ook niet meer dan 10 euro per product

  BeantwoordenVerwijderen
 3. voor echt beauty denk ik niet meer dan 10,- voor verzorgingsproducten denk max 20,- vind dat wel wat belangrijker denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor mij hetzelfde verhaaltje niet meer van 10 euro.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. €50.- per maand, maar ik moet nu weer gaan sparen...!!

  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als het om één product gaat, niet meer dan 20 euro. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb niet echt een budget, maar ik koop bijna nooit dure producten. Meestal koop ik dingen van Essence, Catrice en Rimmel London.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het ligt er aan. Soms heb ik een bevlieging en dan koop ik heel veel en daarna juist nauwelijks.
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Voor een goede mascara koop ik Maybelline, ik heb een L'oréal primer, maar in principe niet duurdere dingen dan 15,- per stuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hmmm... Ik denk €10 euro ofzo?! Meestal krijg ik de dure producten van mijn tante, omdat zij heel snel iets koopt en erg vrijggevig is. Dus daarom koop ik niet erg veel make-up!

  Liefs, Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het ligt aan het merk wat ik koop, meestal 10,- tot 20,- euro?!

  Liefs Tessa,
  www.beautyandmylifex.blogspot.com
  Youtubekanaal; Beautyandmylife

  BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects