Sorry, sorry, sorry!

Hé! Weer een artikel, dat is lang geleden... Ja ik heb mijn blog de laatste paar maanden een beetje verwaarloost. Gewoon weg omdat ik er weinig zin in had en ook geen tijd ervoor vrij maakte. Maar toch miste ik naar een tijdje het schrijven van artikels weer heel erg. Daarom heb ik zitten nadenken, wat wil ik nou eigenlijk met mijn blog en waar wil ik nou eigenlijk over schrijven?


Nou op al die vragen heb ik een antwoord! Ik wil namelijk gewoon weer beginnen met bloggen maar dan wel met een klein beetje andere artikelen. Artikelen die wat meer zullen gaan over de dagelijkse dingen in het leven maar dan wel met handige tips. Ook wil ik meer artikelen gaan schrijven met bijvoorbeeld DIY.

Eerder maakte ik wel eens artikelen met daarin leuke kleding van winkels. Maar om eerlijk te zijn vind ik deze artikelen tegenwoordig niet meer zo leuk om te maken en te schrijven. Daarom zul je deze artikelen niet meer zo snel tegen komen op Girls make Fashion.


Maar voor die artikelen zullen zeker weten nieuw artikelen en categorieën terug komen. Zo wil ik namelijk een wat persoonlijker tintje geven aan mijn blog. Een blog waar ik weer helemaal trots op wil zijn!

En om dit helemaal goed te gaan doen ga ik beginnen met het verwijderen van artikelen die niet meer thuis passen op mijn blog op hoe ik hem vanaf nu wil gaan gebruiken. Zodat er ook echt alleen nog maar artikelen op Girls make Fashion staan die er echt thuis horen!

Dus welkom op de nieuwe Girls make Fashion!

3 opmerkingen:

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects