Oude nagellak

Nagellak heeft een bepaalde houdbaarheidsdatum, tenminste... Dat staat altijd op de potjes. Maar iedereen heeft vast wel een mandje op zijn kamer waar allemaal oude potjes nagellak in zitten. Veel mensen gooien die potjes weg omdat het te dun en te klonterig is. Of je draait het potje nagellak niet goed dicht naar gebruik en hebt het pas door als de nagellak al niet meer bruikbaar is.


Ook zijn er genoeg meiden die er wat nagellakremover doorheen gooien. Even schudden en klaar, maar toch is dat niet altijd even goed voor je nagellak. Maar ook voor je nagels is dit niet goed. Vaak krijg je ook luchtbelletjes bij de nagellak als je het opsmeert of de nagellak denkt niet meer mooi. Als er nog maar een klein beetje over is van je nagellak kun je dit natuurlijk wel doen, want daarna gooi je je nagellak waarschijnlijk toch weg.

Maar een beter oplossing is een speciale verdunner voor je nagellak. Gooi er een klein beetje van doorheen en schud het even. Je nagellak is weer als nieuw. Dus ookal is je nagellak al lang over datum, vies, plakkerig, klonterig en nog veel meer... Koop dan gewoon wat nagellak verdunner. Nagellak verdunner is bijvoorbeeld te verkrijgen bij de Douglas en kruitvat.

Natuurlijk weet je van te voren nooit of je nagellak het overleeft met wat nagellakremover erdoor of wat nagellakverdunner. Maar als je nagellak toch al hard, vies en klonterig is kun je het toch net zo goed proberen? Anders moest je het toch ook weggooien.

Wat doen julie altijd met oude nagellak?

2 opmerkingen:

  1. Ik gooi mijn nagellak gewoon weg maar ik heb wel een tip: als je gedaan hebt met je nagels te lakken doe je gewoon wat nagellakremover op een watje en wrijf je de nagellak boven weg zodat je altijd je potje terug dicht krijgt!
    X
    J&S

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb een nagellak verdunner. Wel nog nooit gebruikt. Ik bewaar mijn nagellak uit het licht en koel. Zo blijft hij langer goed.

    BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects