Zomer winmaand

21 Juni was het officeel, de zomer is begonnen. Dat betekent lekker weer, zwemmen en shorts en dat was in het begin van deze week goed te merken, want op sommige plaatsen in Nederland is het wel 35 graden geworden. Op Girls make Fashion besteden wij deze maand ook veel tijd aan de zomer want in de maand Juli zullen er een aantal winacties online komen.


Er zullen heel wat leuke winacties online komen, maar ik houd nog even geheiem wat je kunt winnen. Houd Girls make Fashion dus goed in de gaten als je kans wilt maken op al die leuke prijzen. De 1ste winactie zal 1 juli online komen om de zomer winmaand goed te starten. En als jij als eerste wil weten wanneer er een winactie online staat, moet je Girls make Fashion gewoon even volgen op bloglovin of GFC.

Bij de meeste winacties hoef je niet zoveel te doen om kans te maken. Maar ik zou het natuurlijk ook leuk vinden als jullie aan iedereen vertelen over de zomer winmaand op Girls make Fashion. Want zo doen er elke keer weer meer mensen mee aan de winacties en dat vind ik erg leuk. Je kunt tot 21 augustus meedoen aan alle winactie's van deze zomermaand.

Iedereen die deze zomer winmaand sponserd wil ik alvast bedanken voor hun meewerking en hun leuke artikelen die ik mag verloten.

7 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je zomerwinactie's houdt! Ik ben erg benieuwd. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben heel benieuwd naar de winacties :D!

  Liefs,
  i'll follow you, will you follow me back? (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk!! ik ben ook benieuwd!
  dankjee voor je reactie, haha idd;p
  xx

  BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects